Emekli başçavuş bar kavgasında öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Emekli başçavuş bar kavgasında öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2009 13:47

ARTVİN’in Arhavi İlçesi’nde bir barda meydana gelen kavgada kalbinden bıçaklanan emekli Başçavuş Uğur Güler yaşamını yitirdi. Tokatlı olan Güler’in, son görev yeri olan Arhavi’yi çok sevdiği ve ailesiyle birlikte ilçeye yerleştiği öğrenildi.

Olay, Arhavi’nin tek barı olan Kumsal Bar’da önceki gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. 29 Mart yerel seçimlerinde Musazade Mahallesi’nde muhtar adayı olan ve seçimleri kaybeden Süleyman Abay, gece yarısı içkili olarak bara girmek isteyince görevliler tarafından içeri alınmadı. Abay, yanına 2 kardeşini de alarak bir süre sonra tekrar bara gelip içeri girmek isteyince, barın ortakları Emekli Kıdemli Başçavuş Uğur Güler (61) ve Cem Pişmişoğlu (38) ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşürken, bu sırada kalbinden bıçaklanan Emekli Kıdemli Başçavuş Uğur Güler ağır yaralandı. Güler kaldırıldığı Arhavi Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Kavgada barın diğer ortağı Cem Pişmişoğlu ve kavgayı ayırmaya çalışan Şevket Erkan da bıçaklandı. Yaralılar kaldırıldıkları Arhavi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kavgaya karışan Süleyman Abay ve kardeşleri Hüseyin ve Adem Abay gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Kavgada hayatını kaybeden Tokat nüfusuna kayıtlı 2 çocuk babası Emekli Kıdemli Başçavuş Uğur Güler’in Arhavi’de İlçe Jandarma Komutanlığı yaptığı ve buradan emekli olduktan sonra ilçeyi çok sevdiği için ailesi ile birlikte Arhavi’ye yerleştiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!