Ellerini bağlayıp bagaja kapattılar

Güncelleme Tarihi:

Ellerini bağlayıp bagaja kapattılar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 00:00

Bir iletişim firmasında finans müdürü olan Muazzez Yılmaz’ın kullandığı aracın önü, önceki gece Esenler Otogarı yakınında içinde 3 kişi bulunan bir minibüsle kesildi. Saldırganlar, el ve ayaklarını koli bandıyla bağladıkları genç kadını aracının bagajına koyup Tozkoparan’da terk ettiler. 4 saat sonra polis tarafından kurtarılan Muazzez Yılmaz, saldırganları tanımadığını, olayın şirketle ilgili olabileceğini söyledi.

KADIKÖY’deki Dialog İletişim şirketinin finans müdürü 30 yaşındaki Muazzez Yılmaz’ın cep telefonuna önceki gece saat 21.00 sıralarında "Galeria’da buluşalım" mesajı geldi. Muazzez Yılmaz, telefonla görüştüğü kişilerle iş görüşmesi için buluşma ayarladı. 34 DG 2611 plakalı otomobiliyle buluşma yerine giden Yılmaz, kimseyi bulamayınca geri döndü.

ÖNÜNÜ KESTİLER

Kimliği belirsiz üç kişi, beyaz renkli Transporter minibüsle takip ettikleri Yılmaz’ın otomobilinin önünü Esenler Otogarı yakınında kesti. Muazzez Yılmaz zorla minibüse bindirilirken, şahıslardan bir kişi, kadının otomobiline binerek minibüsü takip etti. Muazzez Yılmaz’ın üzerindeki iki cep telefonunu alan saldırganlar, el ve ayaklarını bağladıkları genç kadını kendi otomobilinin bagajına kilitleyerek kaçtılar.
/images/100/0x0/55ea96a0f018fbb8f889c83f

Tozkoparan Ezhar Sokak üzerinde saat 01.00’de devriye gezen polis ekibinin tepe lambasının ışıklarını farkeden Muazzez Yılmaz, bagajda çırpınmaya başladı. Boş görünen otomobilin hareket ettiğini fark eden polisler, bagajı levye ile açıp Yılmaz’ı kurtardılar. 4 saat boyunca bagajda kilitli kalan Yılmaz, polisteki ifadesinde, "Beni kaçıranları daha önce hiç görmedim. Minibüsle otomobilim önünü kestiler. Tokat atıp minibüse bindirdiler. Bana, ’Bursa’daki abone merkezinden vazgeçeceksiniz’ dediler. Saldırganlardan biri cep telefonuyla ’Dinçer abi, o iş tamam’ şeklinde konuştu. Çok korktum. Benimle ilgili bir şey olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen şirketle ilgili" dedi. Polis olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!