Elizabeth dedikoduları

Güncelleme Tarihi:

Elizabeth dedikoduları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 1997 00:00

Haberin Devamı

Şöhretini dekoltesine borçlu

Bundan üç yıl önceydi. Tüm zamanların en başarılı İngiliz filmi olarak nitelendirilen ‘‘4 Nikah, 1 Cenaze’’nin galasında, Versace'den ödünç alınan, yanlarından dev çengelli iğnelerin tuttuğu, hayli dekolteyle dikkatleri çekmeyi başardı.

Aldatılmasaydı ünlü olamazdı

Hugh Grant'la 1995'in o meşhur yaz gecesi yaşanıncaya kadar, 10 yıl birlikte olmuşlardı, ama bugüne kadar kimse onun varlığını ciddiye almamıştı. Los Angeles'ta bir haziran gecesinde Hugh Grant, Sunset Bulvarı fahişelerinden Divine Brown'la BMW'sinde seks yaparken yakalandı. Elizabeth'in yıldızı parlayıverdi.

Kaprisli ve çekilmez

York düşesi Sarah Ferguson'dan daha edepli gibi görünüyor. Aile orta direkten. Babası ordudan, annesi müzik öğretmeni. Her pazar kiliseye gitmiş. Elizabeth, anne babasını kızdırmak için, 16'sında punk olmaya karar verdi. Saçlarını sarı ve bazen de pembeye boyattı. Burnunu, iğneyle kendi deldi. Deliğini büyütmek içinse diş fırçasının sapını kullandı. Okulda öğrencilerin en kötüsüydü. Viskiye bayılıyor, ucuz marka içiyor. Kızarmış et ve patates püresi tercihi. Kibirli ve her şeyden nefret ediyor.

Şaka anlayışı bir garip

İngiliz arkadaşlarıyla buluştuğu zaman ilginç bir eğlence anlayışları var. Biri yüzü koyun koltuğa uzanıyor, bir başkası da poposuna vuruyor. Bil bakalım popona kim vurdu oyunu oynanıyor. Ya da düşmanları içini nasıl işkenceler yapabilecekleri oynunu oynuyorlar. tüm bunlara ise ‘‘Biz İngiliziz, terbiye almamışız’’ diyor.

Para düşkünü

Yeni çevireceği filmi ‘‘Midnight’’ için 1.3 milyon sterlin alacağı söyleniyor. Böylece de İngiltere'nin en yüksek ücretli yıldızı olmuş oluyor.

Hırslı bir kadın

Film çeviriyor, yapımcılık yapıyor, kozmetik reklamı yapıyor

Bu arada çocuk kitapları da yazdı. Elizabeth hem çalışkan hem de hırslı bir kadın. Şu anda ya bir kamera önünde duruyor, ya bir yemekte iş bağlantısı yapıyor ya da kırışıklara karşı üretilen bir kremin reklam filminde rol alıyor. Amerikan kozmetik firması Estee Lauder'den 8 milyon mark alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!