Elif elendi ama Yasemin Meltem ve Daniel finalist

Güncelleme Tarihi:

Elif elendi ama Yasemin Meltem ve Daniel finalist
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2014 08:44

RTL'de yayınlanan ‘Almanya Süper Starını Arıyor’ yarışmasında cumartesi akşamı sekiz aday sahneye çıktı. İki yarışmacı elendi. Elenenlerden biri de Elif’ti... Meltem, Daniel ve Yasemin altı finalist arasına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Nazan Eckes'in sunduğu gecede yarışmaya devam edeceği açıklanınca en çok sevinen Daniel Ceylan oldu. Yarışma sonrası Hürriyet'e konuşan Daniel, “Kalbim duracak sandım. Bir de Dieter Bohlen yanlış şarkıyı seçtiğimi söyleyince eleneceğim diye düşündüm” dedi. Son altı aday arasında kalacağını duyduğu anda gol atan futbolcu gibi sevinen Daniel, daha sonra jüri masasına gitti. Burada Diter Bohlen'e yüksek sesle, “Şarkımı beraber seçtik. Sonra da yanlış şarkı seçtiğim konusunda eleştiriyorsun. Neden böyle yapıyorsun?” diye sordu. Bohlen önce bir şaşkınlık geçirdi. Ardından da gülümsedi ve “Bundan sonra sen kendin seç daha iyi olur” dedi.

DAHA İYİ OLABİLİRDİM

Kuliste sevincini ailesine sarılarak yaşayan Daniel, “Aileme ihtiyacım var. Onların desteği çok önemli. Hepsi bana sarılıp ağladı. Sahnede daha iyi olabilirdim. Ama yine de son altı arasına girmem çok çok önemli” dedi. Elif'in elenmesine de çok üzüldüğünü söyleyen Daniel, “Elif çok yetenekli. Çok güzel sesi var. Fiziği de iyi. O başarır. Zaten ona da 'Elif sen başarırsın' dedim. O aramızdan ayrıldığı için çok üzgünüm” dedi. Gecede Meltem Açıkgöz ve Yasemin Koçak da yarışmada kalmayı başardı. Meltem “Süper bir akşamdı” sözleriyle duygularını anlattı.

DUYMADAN SÖYLEDİ

Meltem düet yaparken talihsizlik de yaşadı. Kulaklığı bozulduğu için müziği ve kendi sesini duyamadan şarkı söylemek zorunda kaldı. Anne, baba ve kardeşlerinin stüdyoda olmasının kendisine güç verdiğini belirten Meltem, “Onları çok özlemiştim. Görmem iyi oldu. Hepsine tek tek sarılıp hasret giderdim Amacım yarı finale yükselmek” dedi. Yarışmanın büyük ödülü olan 500 bin Euro'yu aldığı taktirde ailesine büyük bir sürpriz yapacağını belirten Meltem, paranın bir bölümünü de Afrikalı yoksul çocuklara bağışlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

MÜZİKTEN HİÇ KOPMADIM

Yarışmadan elenen Elif Batman, “Şimdi eve gidiyorum. Küçük kardeşimi çok özlemiştim. Onu göreceğim. Okulum var. Okulu bitireceğim. Ama müzikten hiç kopmayacağım. Burada çok iyi günler geçirdim. Daha önce de söylediğim gibi çok şey öğrendim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!