Elektroşokla etkisiz hale getirip bıçakla öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Elektroşokla etkisiz hale getirip bıçakla öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2006 00:00

Fethiye Ölüdeniz’de kuaförlük yapan 26 yaşındaki Ramazan Kaymaz, 22 yaşındaki İngiliz sevgilisi Dona Dippo’yu 17 yaşındaki E.M.’ye kaptırınca dehşet saçtı. Kuaför ve çırağı, sabaha karşı eğlenceden dönen İngiliz turist kıza, yeni sevgilisine ve yanlarında bulunan eski çırağı Eren Sarıoğlu’na saldırdı. Saldırıda, aşk tartışmasıyla ilgisi bulunmayan 19 yaşındaki Sarıoğlu öldürüldü.

DÜNYACA ünlü turistik merkezlerden olan Ölüdeniz Beldesi’ni karıştıran cinayet önceki gece sabaha karşı işlendi. İddiaya göre, kadın kuaförlüğü yapan Ramazan Kaymaz, beldede tatilini geçiren İngiliz turist Dona Dippo’ya aşık oldu. İngiliz kız da bu ilgiye karşılık verdi. Ancak Ramazan Kaymaz, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Dona Dippo’nun E.M. adlı gençle de ilişkisi olduğunu öğrendi. Buna inanamayan Kaymaz, çırağı V.A.’yı da yanına alarak E.M.’nin evine gitti. Kaymaz, sevgilisini E.M.’nin evinde görünce, Kaymaz ve E.M. arasında husumet başladı.

Kaymaz ve çırağı, sabaha karşı Hisarönü Barlar Sokağı’nda eğlenceden dönen İngiliz Dippo’ya, yeni sevgilisi E.M.’ye ve yanlarında bulunan eski çırağı Eren Sarıoğlu’na saldırdı. Kuaför Kaymaz, çıkan kavgada, elindeki
/images/100/0x0/55ea9e17f018fbb8f88bbbc2
elektroşok aletini Sarıoğlu’nun göğsüne dayadı. Ardından V.A. da elindeki bıçağı Sarıoğlu’na sapladı. Ağır yaralanan Eren Sarıoğlu, olay yerine gelen ambulansla hastanaye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Kavgada, uğruna cinayet işlenen İngiliz turist kız Dona Dippo ile yeni sevgilisi E.M. ise yara almadan kurtuldu. Olayın ardından Ramazan Kaymaz, çırağı V.A ve E.M. gözaltına alındı. Ölüdeniz Jandarma İç Takım Komutanlığı ile Cumhuriyet Savcılığı cinayet ile ilgili çok yönlü soruşturma yürütürken, kuaför Kaymaz ile çırağı V.A. adliyeye sevk edildi. İngiliz turist Dippo ile E.M.’nin de tanık olarak dinlendiği duruşmada, kuaför Ramazan Kaymaz ile çırağı V.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
/images/100/0x0/55ea9e17f018fbb8f88bbbc4

Sarıoğlu’nun ölümü, tatil beldesini üzüntüye boğdu. Ölüdeniz’de çekimleri devam eden ’Ümit Milli’ dizisinde bir süre kuaförlük yapan Sarıoğlu’nun, sakin kişiliği ile tanındığı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!