Ekrem İmamoğlu: Umarım kararını gözden geçirir

Güncelleme Tarihi:

Ekrem İmamoğlu: Umarım kararını gözden geçirir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2024 07:00

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek Çekmeköy - Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattında test sürüşüne katıldı.

Haberin Devamı

İmamoğlu, “Biz bu işi ciddiye alıyoruz. O bakımdan biz hava atmıyoruz, metro yapıyoruz. Bir de biz, bize fazla oy verene değil İstanbul halkına metro yapıyoruz” dedi.

İNCE’YE YANIT VERDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin seçime ayrı olarak girme kararı ve “Özgür Özel ve İmamoğlu, 1991 seçimlerini bilmezler” ifadelerinin sorulması üzerine İmamoğlu şunları söyledi: “Sayın İnce ile birkaç kez görüştüm. Ve görüşmelerimiz bu söylemlerinin tam tersi bir durumdu. Açıkçası niçin bu duruma geldi ben bilmiyorum. Çünkü benimle söylemleri ve konuşmaları veya şahsıma dönük şu cümleleri söylemişse bu cümlelerin muhatabı değilim. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Sayın İnce’yle biz bu tonda, bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgimi, saygımı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim. 91’i bilmemek suç değil. 2019’u bilmek marifet. Daha sonrasını da marifet olarak hayatımıza eklemek istiyoruz. Milletin kazanmasını istiyoruz. Umut ederim Sayın İnce bu kararını gözden geçirir.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!