Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2010 00:00

Kurban Bayramı tatilinin ilk 3 gününde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 54 kişi öldü, 246 kişi yaralandı.

Tatilin 3’üncü günü olan dün yaşanan kazalarda ise 17 kişi hayatını kaybetti, 69 kişi de yaralandı. Bu kazalardan biri de İstanbul Çekmeköy’de meydana geldi. İddiaya göre ehliyeti olmayan Ahmet Gürsoy’un kullandığı otomobil, dün saat 00.30 sıralarında Turgut Özal Bulvarı’nda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Bariyeri aşan otomobil havalanarak, bu ay sonunda askere gitmeye hazırlanan 20 yaşındaki Semih Özkorucu ile 2 arkadaşının gezmeye çıktığı otomobilin üzerine düştü. Özkorucu’nun kullandığı otomobilin tavanını ve üst kısmını tamamen koparan otomobil yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra kaldırımda ters dönerek durdu. Korkunç kazada Semih Özkorucu, Erdoğan Bakan (24) ile Atakan Eser (19) öldü.
3 yaşındaki çocuk kaza yaptırdı
Erzincan’da iddiaya göre, 3 yaşındaki çocuk, seyir halindeki otomobilde direksiyondaki babası Mustafa Güzelyurt’un (31) kucağına atladı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Güzelyurt, yol kenarında yürüyen Erzincan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yaşar Budak ile Oğlu Sefa Budak’a (13) çarptı. Kazada Sefa Budak öldü, babası yaralandı. Gözaltına alınan Mustafa Güzelyurt’un kazadan 20 dakika önce 127 kilometre hızla radara yakalandığı belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!