Eğitim kısalar

Güncelleme Tarihi:

Eğitim kısalar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2002 16:23

Öğretmenlere seminer
Acarlar Eğitim Kurumları, İngilizce öğretmenlerine yönelik ´Her öğrenci için uygun bir sınıf öğretmeni yaratmak-Çoklu zeka yöntemleri´ konulu seminer düzenledi. Dün gerçekleşen seminere konuşmacı olarak katılan, Oxford Üniversitesi Yayınları´ndan Paul Seligson ve Teresa Doğuelli, çoklu zeka teorisinin İngilizce dersleri üzerindeki uygulamalarından bahsettiler.

Başöğretmenlerini andılar
Özel Kalamış Okulları, kurucuları ve Başöğretmenleri Meral Bapçum´u andı. 13 Aralık günü Erenköy´deki okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte, Meral Bapçum ile büyüyenler, anılarını anlattı. Meral Bapçum anısına düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği tören, İstanbul Üniversitesi Mim Sanatçısı Vecihi Ofluoğlu´nun koreografisini yaptığı mim gösterisinin ardından sona erdi.

Cahrisma sona erdi
Bilim koordinatörlüğü Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından yapılan ve Avrupa Birliği 5´inci Çerçeve Programı kapsamındaki, Sinan camilerinin akustik özelliklerinin tanınması ve yeniden canlandırılması yoluyla akustik mirasın korunmasını kapsayan ´Cahrisma Projesi´ sona erdi. Fransa, İtalya, İsviçre, Danimarka ve Malta´nın katıldığı projenin kapanış workshop´u, 17 Aralık günü YTÜ oditoryumunda yapıldı.

10´uncu yaş kutlaması
Saint Joseph Lisesi Eğitim Vakfı, kuruluşunun 10´uncu yılını bu akşam verilecek bir konserle kutluyor. Fazıl Say ve Sertab Erener´in birlikte vereceği konser, saat 20.00´de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı´nda gerçekleşecek. Konserden bir saat önce, davetliler için kokteyl verilecek.

Öğrencilere kitap fuarı
Özel Atacan Eğitim Kurumları´nın düzenlediği geleneksel kitap fuarının üçüncüsü yapıldı. 16-20 Aralık tarihleri arasında Atacan Sanat Merkezi´nde düzenlenen fuara, Akgün Akova, Cezmi Ersöz, Kemal Demirel ve Dilara Akıncı katılarak kitaplarını imzaladılar. Fuarla, öğrencilere okumanın yalnızca bir alışkanlık değil bir gereksinim olduğunun anlatılması ve kendilerine uygun kitaplara ulaşabilmelerine yardımcı olabilmek amaçlanıyor
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!