Efsane Stojko, buz patenini bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Efsane Stojko, buz patenini bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2006 16:02

Birçok dünya şampiyonluğu bulunan buz patenin ünlü isimlerinden Elvis Stojko buz patenini tamamen bıraktığını açıkladı. Stojko, bundan böyle müzik dünyasında kariyer edineceğini söyledi.

Elvis Stojko'nun yetiştiği, milli buz patenci Tuğba Karademir'in de çalışmalarını sürdürdüğü Mariposa Paten Okulu'nda, Brian Orser, Steven Cousins gibi dünyaca ünlü patencilerin katıldığı yardım amaçlı bir gala düzenlendi.

Tuğba Karademir'in de yer aldığı gecede Elvis Stojko beklenmeyen bir şekilde buz patenini tamamen bıraktığını açıkladı. Stojko, bundan böyle şu anda hazırlıklarını sürdürdüğü müzik cd'sini tamamlayacağını ve müzik dünyasında kariyer edineceğini söyledi.

Birçok dünya şampiyonluğu bulunan Stojko, jübilesini, spor hayatının en verimli dönemini geçirdiği bu okulda ve bu şehirde yapmasının kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, "Paten hayatıma burada nokta koymak benim için çok önemli" diye konuştu.

Gecenin gelirinin büyük bir kısmı olan 50 bin dolar, her zaman olduğu gibi Barrie kentinde bulunan hastanenin kanser ünitesine bağişlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!