Edirne'de bayram öncesi trafik kontrolü

Güncelleme Tarihi:

Edirnede bayram öncesi trafik kontrolü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2015 14:09

Edirne'de Ramazan Bayramı'nın daha huzurlu ve güvenli geçmesi için çalışmalarını sürdüren trafik polisleri, durdurdukları sürücülerin bayramını kutlayarak araç kokusu hediye etti.

Haberin Devamı

Edirne Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi kazaların önlenmesi için tedbirlerini artırdı. Trafik polisleri, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde oluşturulan uygulama noktasında durdurulan otomobillerde sürücülerin emniyet kemerinin takılı olup olmadığı kontrol etti. Emniyet kemeri takan sürücülere teşekkür edildi, takmayanlar uyarıldı. Sürücülerin bayramını kutlayan polis ekipleri, durdurdukları sürücülere bilgilendirici broşür verdi, araç kokusu hediye etti. Trafik Tescil Şube Müdürü Fahrettin Soydan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı nedeniyle yollarda her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.

Bugün sürücülerin bayramını kutlayarak onlara ufak bir hediye verdiklerini anlatan Soydan, “Bayram boyunca kazaların önüne geçilmesi amacıyla yaptığımız uygulamalar başladı. Durdurduğumuz araç sürücülerine trafik kurallarını anlatan broşürler ile araç kokusu hediye ediyoruz” dedi. Bayramlarda trafiğin çok yoğun olduğunu, bayram boyunca trafik ekiplerinin kontrollerini sürdüreceğini ifade eden Soydan, “Sürücülerimizin yorgun ve uykusuz bir şekilde araç kullanmamasını istiyoruz. Sürücülerimiz emniyet kemerlerini mutlaka taksınlar. Hız kurallarına uysunlar, hem kendi hem de sevdiklerinin can güvenliğini düşünsünler” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

SÜRÜCÜLER UYGULAMADAN MEMNUN

Sürücü Salim Altunhan, bayram öncesi polislerin yaptığı uygulamadan çok memnun kaldıklarını belirtti. Uygulama nedeniyle polislere teşekkür eden Altunhan, “Sevgiler paylaşınca büyürmüş derler, trafik polisinin halimizi hatırımızı sorması, bayramımızı kutlaması, ufak da olsa bir hediye vermesi beni çok mutlu etti. Böyle ben 500 değil, 1000 kilometre yol yaparım. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!