E-Kolay'la oyun dünyası 'canlandı'

Güncelleme Tarihi:

E-Kolayla oyun dünyası canlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2004 13:27

Türkiye’nin lider İnternet servis ve içerik sağlayıcısı e-kolay.net’in oyun sitesi hem içerik hem de görüntü açısından yenilendi. Yeni oyunlar ve Macromedia Flash teknolojisine dayanan ses-görüntü seçenekleriyle siteye benzersiz bir canlılık ve renk geldi.

Haberin Devamı

e-kolay.net/oyun’un masa oyunları sayfalarında artık tavla, satranç ve okeyin yanı sıra king, pis yedili, poker, yanık, batak ve briç de oynanabilecek. Sitede ayrıca Counter Strike, Far Cry, Everquest, Freelancer, Jedi Academy, Quake, Rise of Nations gibi onlarca oyunun oynanabildiği güçlü oyun sunucuları; amiral battı, adam asmaca gibi tek kişilik oyunlar; Fanatik futbol ve fantazi altılı gibi spor oyunları da yer alıyor.

Oyunların puanlama sistemi ve kuralları da yenilendi. Üstelik kısa süre sonra ödüllü turnuvalar da başlıyor. Masa oyunlarında ya da tek kişilik oyunlarda kendine güvenen herkes, e-kolay.net/oyun’da şansını ve deneyimini kanıtlamaya ve ödülleri toplamaya davet ediliyor.

GÖRÜNTE DE VAR SES DE

e-kolay.net/oyun’da değişen tek şey oyunlar değil... Siteye eklenen ses ve görüntü özellikleri sayesinde, neredeyse gerçeğinden ayırt edilemeyecek seslendirmeler kullanılıyor. Örneğin, tavla oynarken zar ve pul sesleri duyuluyor; okey sırasında taşların sesi oyun keyfini bir kat daha artırıyor.

Haberin Devamı

Yenilenen e-kolay.net/oyun’da herkes kendisi için bir tip seçebiliyor; oyunlara bu yeni görüntüyle katılabiliyor. Ayrıca oyun sırasındaki duygular animasyonlarla rakiplere ve arkadaşlara aktarılabiliyor. Oyunseverler, sanal dünyada kendilerine yeni ve farklı bir görüntü yaratıyor.

Bütün bu yeni özellikler, Türkiye’de ilk kez masa oyunlarında Macromedia Flash teknolojisinin kullanılmasıyla elde ediliyor. Bu teknoloji sayesinde, e-kolay.net’in sunduğu oyunlar 'canlanıyor', oynayanların keyfine keyif ekleniyor.

http://oyun.e-kolay.net/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!