DYP: İçerik ve maksat farklı

Güncelleme Tarihi:

DYP: İçerik ve maksat farklı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Küskünler hareketinin ülke menfaatlerine aykırı olduğunu belirten DYP Grup Başkanvekili Bedük, ‘‘Genel görüşme içeriği farklı, maksat farklı’’ dedi.

DYP Grup Başkanvekili Saffet Arıkan Bedük, ülke menfaatlerine aykırı bu girişimin hiç bir fayda sağlamayacağını bildirdi. Genel görüşme içeriğinin farklı, maksadın ayrı olduğunu vurgulayan Bedük, ‘‘Burada bile topluma ve millete karşı dürüst hereket edilmiyor. Bu gayret hem beyhude, hem de büyük kargaşa yaratacaktır. Millet seçim atmosferine girmiştir’’ dedi.

ANAP Grup Başkanvekili Ülkü Güney, imzacı milletvekillerinin ‘‘Erbakan'ın peşine takılmış bazı kişilerin şahsi hesaplarına alet olma’’ görüntüsü verdiklerini söyledi. Güney, ‘‘Meclis'teki hiçbir milletvekilinin bir takım şahsi hesaplar, kin ve oyuna geleceğine inanmıyorum’’ dedi.

CHP: FP TAKİYYE YAPIYOR

CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, düzenlediği basın toplantısında, küskünler olayında FP'nin iki yüzlü tavrının ortaya çıktığını savunarak, ‘‘Kendi çıkarları gündeme gelince yine takiyye çizgisine geldiler’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!