DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2013 01:15

Haberin Devamı

Maskeli Süvari

Kızılderili savaşçı Tonto, kanun adamı John Reid’i efsane haline getiren olayların hikâyesini anlatıyor. Eğlenceli çatışmalarla dolu filmde, iki kahraman birlikte çalışmayı öğrenip, hırs ve yozlaşmaya karşı savaşmak zorunda... Karayip Korsanları serisinin yönetmeni Gore Verbinski imzalı Maskeli Süvari’de, Johnny Depp ve Armie Hammer rol alıyor.

Güney Pasifik

Mercan kayalıkları, turkuvaz kıyı gölleri ve ihtişamlı mercan adalarıyla Güney Pasifik adeta arketipik bir cennet. Havaii’den Paskalya Adası’na; binlerce karadan ayrılmış adalar sayesinde bu okyanus, dünyanın en tuhaf ve büyüleyici sürprizlerini barındırıyor. Geniş bir kıtanın vahşi yaşamı, kültürü ve tarihi, göz kamaştırıcı okyanusu ve binlerce adası BBC’nin Güney Pasifik belgeselinde anlatılıyor.

Haberin Devamı

Sadece Tanrı Affeder

Bir cinayet işlediği için 10 senedir Bangkok’ta sürgün yaşayan Julian, yeraltı dünyasının saygı gösterdiği bir suçlu. Kardeşiyle birlikte uyuşturucu ticareti yapmak için paravan olarak kullandıkları bir boks kulübünün işletmeciliğini yapıyor. Ancak bir gün kardeşi bir kadını öldürüp, kendisi de belalı kişilerce vahşice katledilince, Julian’a da kardeşinin intikamını almak kalıyor...

Zor Hedef

Dünyaca ünlü yıldız Jean-Claude Van Damme, nabızları yükseltecek bu gerilim filminde aksiyon sahnelerinin ustası John Woo ile bir araya geliyor. Üstelik Van Damme bu kez, peşine düşüp öldürebilecekleri insanlar için yarım milyon dolar ödemeyi göze alan sapkın müşterilerini ‘eğlendirmek’ için onlara av bulan bir adamın (Lance Henriksen) hedefinde!

Beyaz Saray Düştü

Başkent polisi John Cale’in (Channing Tatum) hayalini kurduğu Başkan James Sawyer’ı (Jamie Foxx) koruma görevine başvurusu, gizli servis tarafından geri çevrilir. Sonucu merakla bekleyen küçük kızının üzüntüsünü telafi etmek için çıktıkları Beyaz Saray turu esnasında, silahlı bir grup tarafından Beyaz Saray ele geçirilince, başkanı, kızını ve ülkeyi kurtarmak artık John Cale’in ellerindedir...

Derin Sular

İzlanda’nın güney kıyısındaki dondurucu sularda seyir halinde olan bir balıkçı teknesi trajik bir kaza sonucu bütün mürettebatıyla birlikte batar. Normal bir insanın sadece birkaç dakika hayatta kalabileceği koşullar altında bir tek Gulli mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başarır. Baltasar Kormákur imzalı film, gerçek bir hikâyeden beyazperdeye uyarlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!