DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2013 01:35

Haberin Devamı

Selam

Harun, Zehra ve Adem idealleri olan üç öğretmen. Eğitim aşkıyla geride ailelerini, yurtlarını bırakarak, 3 farklı kıtaya doğru yola koyuluyorlar. Adem, Bosna Hersek’e doğru yola düşerken, ardında hamile eşini bırakmıştır. Zehra ise Afganistan’a giderken âşık olduğu Harun’un sevgisini yüreğine gömer. Harun da geçmişi bir kenara bırakarak, fakirliğin halen hüküm sürdüğü eski sömürge devleti Senegal’a doğru yola çıkar. Açlığın, yoksulluğun hatta yer yer hâlen savaşın hüküm sürdüğü bu farklı topraklara barışı, dostluğu, kardeşliği ve yardım götürmeyi amaç edinen isimsiz kahramanlar, her ülkeye yeni hatıralar ve hayatlar hediye ederler.

The Barrens

Richard Vineyard (Stephen Moyer) ailesiyle beraber hafta sonu geçirmek için New Jersey’nin güneyindeki Barrens korusuna kamp yapmaya gider. Bazı rivayetlere göre burada yaşayan Jersey Şeytanı, yöre halkı tarafından 13. çocuğunu şeytana kurban etmeye zorlanan bir annenin hikayesine dayanan bir efsanedir. Rivayetlere kulak asmayan Vineyard ailesinin bir süre sonra ormanda vahşice öldürülmüş hayvanlar bulunmasıyla ve kamptan genç bir çocuğun kaybolmasıyla olaylar korkutucu bir hal alır.
Bu sırada Richard da bir şeyin onları takip ettiğinden şüphelenmeye başlamıştır. Çok geçmeden tatilleri paranoya ile dehşetin sınırlarında dolaştıkları bir yolculuğa dönüşür.

Dev Avcısı Jack

Haberin Devamı

Yönetmen Brian Singer klasik bir masalı beyaz perdeye uyarlayarak ekranlara taşıyor. Genç bir çiftlik işçisi olan Jack (Nicholas Hoult) tesadüfen dev bir fasülye tanesinin köklenmesine neden olur ve iki dünya arasında bir geçit açılır. Bizim dünyamızla bir dev ırkının dünyası arasında açılan geçitle çok eski bir savaş yeniden alevlenir. Uzun zaman önce ortadan yok olmuş devler, asırlar sonra ilk kez dünya üzerinde serbest kalınca, bir zamanlar kaybettikleri toprakları geri alma mücadelesine girişirler. Böylece genç Jack hayatının savaşına sürüklenir. Şimdi bir krallığın ve komutanın (Ewan McGregor) yardımıyla esir alınan cesur bir prensesin (Eleanor Tomlinson) kalbi uğruna savaşacaktır...

Yabancı

Haberin Devamı

Norveç fiyordlarına doğru gökyüzünden yanarak düşen bir uzay mekiğinden, insan görünümlü bir uzaylı olan Kainan (Jim Caviezel)çıkar. Bu kahverengi gezegende kendi medeniyetinden yüzyıllarca geriye giden Kainan, gerçek düşmanı ile yüzleşmeye fırsat bulamadan Vikingler tarafından esir alınır. Viking Kralı Rothgarı kurtarmasının ardından Viking klanına kabul edilir ve hayatına ait gerçekleri, kim olduğunu kralın kızı Freyaya (Sophia Myles) anlatır. Kainan tarihin tozlu yaprakları arasında, Vikingler için unutulmayacak bir kahramanlık öyküsü yazmaktadır.

Eyvah Yaş 40

Kaza Kurşunu ve 40 Yıllık Bekâr filmlerinin yönetmeni Judd Apatow’dan, aile hayatına içeriden bakış atan eğlenceli bir film. Melissa McCarthy, Jason Segel, Megan Fox, John Lithgow ve Albert Brooks gibi oyuncuların yer aldığı Eyvah Yaş 40, modern çağda evlilik ve çocuk sahibi olmanın getirdiği zorluk ve güzellikler üzerine kalplerinizi ısıtacak içten bir komedi

Çizmeli Kedi

Haberin Devamı

Onu Shrek’te tanıdık ve çok sevdik... Şimdi o çok büyük çizmelerini bizim için bir kere daha giyecek ve o dillere destan ününün nerden geldiğini bize eğlenceli bir dille anlatacak. Âşık, dövüşçü ve bir kanun kaçağı olan dokuz canlı Çizmeli Kedi (Antonio Banderas), yanına Kitty Yumuşak Pati (Salma Hayek) ile Rafadan Kafadanı da (Zach Galifianakis) alarak maceradan mecaraya atılacak ve kötülükleriyle etrafa nam salmış Jack ve Jill’e (Billy Bob Thornton, Amy Sedaris) karşı amansız bir savaş verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!