‘Duyarsız anne’ye 4 yıl

Güncelleme Tarihi:

‘Duyarsız anne’ye 4 yıl
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2012 00:00

12 aylık ve 2 yaşındaki oğullarını evde bırakıp içkiye ve sohbete dalınca bebeğinin ölümüne neden olan anne, ‘kastı aşan cinayet’ten 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’de evde yalnız bıraktığı iki küçük çocuğundan biri banyoda boğularak ölmesinden sorumlu tutulan bir anne sadece 45 ay hapis cezasına çarptırıldı. Caterham kentinde yaşayan Danielle Reeves (24) geçen yıl, biri 12 aylık, diğeri 2 yaşında iki oğlunu yalnız bırakıp bahçede komşularla votka eşliğinde muhabbete daldı. Bu arada çocuklar banyo küvetinde suyla oynuyordu. Reeves, birkaç dakika sonra büyük oğlu Alfie’nin çığlıklarını duydu. Ancak sarhoş anne çocuğuna sadece “Uslu dur” diye bağırdı ve sohbete geri döndü.

Uyuşturucu kullanmaktan sabıkası bulunan anne, komşularının uyarılarına rağmen oğlunun çığlıklarını tam 40 dakika boyunca duymazlıktan geldi.

Herkesi suçladı

Sonunda dairesine giden Reeves, 12 aylık bebeği Frankie-Joe’nun küvetteki hareketsiz bedeni ile karşılaştı. Komşularından, geç geldiğini iddia ettiği ambulans ekibine kadar herkesi suçlayan Reeves, suçu büyük oğlu Alfie’ya atmaya kadar dayandırarak “Onu hep kıskanmıştı” dedi. Küçük Frankie dört gün sonra öldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!