Dumandan etkilenen 2 itfaiye görevlisi hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Dumandan etkilenen 2 itfaiye görevlisi hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2007 10:44

Bayrampaşa'da bir binada çıkan yangında yaralanan ve dumandan etkilenen 2 itfaiye görevlisi hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Terazidere Mahallesi Güneş Caddesi Sema Sokak'taki, bodrum ve giriş katında iplik, 1 ve 2. katlarında ise çorap atölyesi bulunan bir binada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Merter, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri, maske ve tüpler kullanıp içeri girerek müdahale etti.

Müdahale sırasında vücudunun çeşitli yerleri yanan itfaiye görevlisi Adnan Sunulu ve dumandan etkilenen itfaiye görevlisi Murat Erdoğan, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sunulu, burada yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi, Erdoğan ise müşahede altına alındı.

Binanın bodrum ve giriş katında bulunan Süperteks İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin sahibi Bora Önfiliz'in ablası Banu Dinçel, kardeşinin, iş yerini bir ay önce aldığını belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Ben sigortacıyım ama burayı daha sigorta bile yaptırmaya fırsatımız olmadı ve böyle bir yangınla karşılaştık. İçeride çok miktarda iplik ve makinelerimiz vardı. Zararımız gerçekten büyük, üzüntülüyüz. Henüz yangının neden çıktığını da bilmiyoruz. Üst katımızda da çorap atölyesi var. Yangın belki de oradan çıkmış olabilir. Çünkü bizim şu anda içeride çalışan elemanımız yoktu.”

Bu arada, iş yeri sahibinin fenalaşan annesine olay yerindeki ambulansta müdahale edildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu söndürüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!