Dudu balkondan nasıl düştü

Güncelleme Tarihi:

Dudu balkondan nasıl düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2011 00:00

4 yaşındaki N.’nin ‘Babam annemi itti, o da düştü’ diyerek anlattığı Dudu Şimşek’in ölümüyle ilgili davada genç kadının anne ve babası damatlarından şikâyetçi olmadı. Ama kadının halası, yeğeninin “Bana bir şeyler yapabilir, beni yalnız bırakma” dediğini anlattı.

/images/100/0x0/55ea6cc0f018fbb8f87f0b03
ADANA Çukurova’da 7 Temmuz’da eşi Dudu Şimşek’i (21) 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan itip öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Muhammet Şimşek (32) hâkim karşısına çıktı. Olayın tek görgü tanığı olan 4 yaşındaki kızı N.’nin, “Babam annemi dövdü, itekledi, o da düştü” diye ifade vermesi üzerine tutuklanan Şimşek, Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ağlayarak “Eşim mutfağa girdi. Sonra da kızım ‘Anne, baba’ diye bağırdı. Çıkıp baktığımda eşimin balkondan yere düştüğünü gördüm” dedi.

‘Beni yalnız bırakma’

Dudu Şimşek’in babası Hamza Köymen, “Sanıktan şikâyetçi değilim. Ancak olayın aydınlatılmasını istiyorum. Suçu varsa cezasını çeksin” dedi. Anne İlkay Gündüz de “Aralarında öldürmeyi gerektirecek kadar sorun yoktu. O yüzden şikâyetçi değilim. Ayrıca torunum da sürekli babasını istiyor” diye konuştu. Dudu Şimşek’in halası Dilek Seyhan ise “Olaydan 2 gün önce görüştüğümüzde ‘Bana bir şeyler yapmak istediğinden şüpheleniyorum. Beni yalnız bırakma. 2 günde bir yanıma gel’ dedi. 2 gün sonra da bu olay oldu” iddiasında bulundu. Babaanne Dudu Köymen ise “Olaydan 4 gün önce görüştük. Bana sorunları olduğunu söyledi. Ama ‘Sen zaten hastasın’ diyerek anlatmadı” diye konuştu. Mahkeme heyeti, olayın tek görgü tanığı olan N.’nin dinlenmesine karar verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!