DSİ şantiyesinde kanlı sabah:2 ölü

Güncelleme Tarihi:

DSİ şantiyesinde kanlı sabah:2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 10:43

Adana'da, Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait şantiyede işçiler arasında yaşanan tartışma cinayetle sonuçlandı. Tartışma sonrası arkadaşlarına sinirlenenen bir işçi, pompalı tüfekle ölüm saçtı, 2 işçi öldü, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında DSİ 6'ncı Bölge Müdürlüğü'nün şantiyesinde meydana geldi. Şantiyedeki işçiler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyürken, sinirlenen 46 yaşındaki Asil Soydan pompalı tüfek peş peşe ateş etti. Soydan'ın vurduğu 56 yaşındaki Üzeyir Okutucu, 46 yaşındaki Durmuş Gül, 52 yaşındaki Namık Kemal Erçel ve İbrahim Çetinkaya yaralandı. Yaralılardan Okutucu, Gül ve Çetinkaya ambulanslarla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürüldü, Erçel ise kendi imkanlarıyla Adana Numune Hastanesi'ne gitti.

 

Yaralılardan İbrahim Çetinkaya ve Üzeyir Okutucu çabalara rağmen kurtarılamadı. Durmuş Gül ameliyata alınırken, diğer yaralı Çetinkaya'nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Haberin Devamı

Olay sonrası, zanlı Asil Soydan'ın 01 GB 859 plakalı otomobille olay yerinden kaçtığı belirlendi. Bu kişinin Emek Mahallesi 6 sokaktaki evi kontrol edildi, ancak, evde kimse bulunamadı. Zanlıyı araştıran polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!