Dövüp üzerinden otomobille geçerek öldürmüşler

Güncelleme Tarihi:

Dövüp üzerinden otomobille geçerek öldürmüşler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2007 18:15

İZMİR'in Yeşilyurt semtinde, dövülüp üzerinden otomobille geçilerek öldürüldükten sonra cesedi boş bir arsaya atılan sabıkalı 24 yaşındaki Özgür Demir'in katil zanlısı 6 kişi adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Geçen cumartesi günü saat 04.00 sıralarında 9125/6 sokaktaki boş arsada kanlar içinde birinin yattığını gören çevredekiler polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, incelemesinde, dövüldükten sonra üzerinden otomobille geçilerek öldürülen kurbanın, hırsızlık, kapkaç gibi birçok suçtan sabıkalı Özgür Demir olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Demir'in, olay gecesinde kahve işleten ve cinayet suçundan sabıkası bulunan B.H.G., kardeşi G.G., arkadaşları R.K., M.S., H.S. ve U.G. ile Balçova İlçesi'nde bir birahanedeiçki içtikleri belirlendi. Demir ile içki içen 6 kişi, polisin operasyonu sonucu saklandıkları evlerinde yakalandı.

Öldürülen Demir ile 6 zanlının Balçova'daki birahanede içki içtikten sonra Üçyol semtinde başka bir birahaneye geldikleri sırada aralarında küfür yüzünden çıkan kavgada B.H.G.'nin Demir'i dövdüğü, daha sonra boş arsaya terkedilen Demir'in üzerinden otomobille geçerek öldürdüğü iddia edildi. Suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!