Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul

Güncelleme Tarihi:

Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2012 14:22

Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergisi 10-17 Eylul 2012 tarihleri arasinda Taksim Metro Istasyonunda ziyaretçilerini bekliyor.

Haberin Devamı

Les Arts Turcs ve Şengüler Turizm'in düzenlediği "Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul 2011" (Istanbul Photo Contest 2011) Uluslararası Fotoğraf Yarışması Sergisi 10-17 Eylül 2012 tarihleri arasında Taksim Metro İstasyonu Sanat galerisinde sergilenecek. Gecen seneki sergiyi 8 bin kişi ziyaret etti.

Bu sene sergilenecek fotoğraflar arasında Orhan Pamuk ‘un İngilizceye cevrilen ‘’Silent House ‘’ sessiz ev romanının kapak fotoğrafını çeken Kuzey İrlandalı Fotoğrafçı James Hughes in 2 fotoğrafı bulunuyor.

37 ülkeden, 138 fotoğrafçının 655 fotoğraf karesiyle katıldığı yarışmada ilk üçe Rus, İtalyan ve Fransız fotoğrafçılar girdi.

Ara Guler in onur konuğu olduğu jüride Tülin Ersöz, Yazgülü Aldoğan ,Nihal Gündüz ,Ersin Kalkan,Ahmet Yoldar, Selahattin Sevi, Kaan Koç, Kemal Özyiğit, Ercan Arslan, Eyüp Karasakal, Hasan İnsel, Adnan Genç’te yer aldı.

Haberin Devamı

Dünyanın her kıtasının yoğun ilgi gösterdiği "Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul 2011" (Istanbul Photo Contest 2011) uluslararası fotoğraf yarışmasına bu yıl defa Pakistan Kuveyt, Suudi Arabistan, Filipinler ilk kez katıldı. Yarışmanın birincisi bir hafta, ikincisi beş gün, üçüncüsü ise hafta sonu İstanbul tatili kazandı.

Mayis 2011 dan beri Karina Ustyan Yalcin ile birlikte Saint Petersburg Days in Istanbul ve Oriental Istanbul Fotograf Projelerine  devam ediyoruz. Aralik 2011 de PARIS te gecmis donemin en iyileri olan Istanbul Photo Contest Best fotograflari Anadolu Enstitusunde sergilendi.Ayrica Fransanin diger 2 kentindede sergi yapildi.Onumuzdeki aylarda yine bir cok Fransiz kentinde Istanbul Photo Contest in sergileri yapilacak.Devlet destegi almadan yapilan butun Istanbul Photo Contest Sergilerinde gonullu calisanlarla etkinlikler devam etmekte.

İŞTE YARIŞMADA DERECEYE GİREN İLK 3 RESİM

Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul

Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul

Haberin Devamı

Dördüncü Yabancı Seyyahlar Gözüyle İstanbul


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!