Domuz sürüsü zincirleme kazaya neden oldu

Güncelleme Tarihi:

Domuz sürüsü zincirleme kazaya neden oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 10:44

Sivas'ta gece saatlerinde kara yoluna çıkan yaban domuzu sürüsüne çarpan 3 araçtan biri devrildi. Kazada, devrilen araçta bulunan bir kişi yaralandı, 5 yaban domuzu telef oldu.

Sivas-Ankara kara yolunun 31. kilometresinde Haliminhanı mevkisi yakınlarında gece saatlerinde aniden yola çıkan yaban domuzu sürüsü 3 ayrı aracın karıştığı trafik kazasına neden oldu.

Sivas yönüne giden Recep Arslan yönetimindeki 02 J 6173 plakalı minibüs ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, gece karanlığında yola aniden çıkan yaban domuzlarından bazılarına çarptı.

Yıldızeli yönüne giden Hüseyin Kunduz'un kullandığı 58 FU 859 plakalı otomobil de karanlık nedeniyle sürüyü fark edemeyerek yaban domuzlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, devrildi.

Kazada, otomobilde bulunan Sebahattin Akkuş (47) yaralandı. Devrilen otomobilin sürücüsü Hüseyin Kunduz ile diğer araçların sürücüleri ve yolcular kazadan yara almadan kurtuldu.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Akkuş, genel cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Akkuş'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazada, araçlarda maddi hasar oluşurken, 5 yaban domuzu da telef oldu. Telef olan yaban domuzları, Karayolları ekiplerince iş makineleriyle kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kısa bir süre ulaşıma kapalı kalan Sivas-Ankara kara yolu, yolun temizlenmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!