Dolu dolu bir yaz

Güncelleme Tarihi:

Dolu dolu bir yaz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 11:34

Dünyaca ünlü sanatçı Elton John, 5 Temmuz'da Küçükçitlik Park'ta sahne alacak.

Rolling Stone dergisince müzik tarihinin en iyi 50 müzisyeninden biri olarak gösterilen Elton John, 21 ülke ve 47 şehiri kapsayan dünya turnesi kapsamında İstanbullu hayranlarıyla bir araya gelecek.
Anadolu'nun etnik ritimlerini dinleyicileriyle buluşturan Kardeş Türküler, yarın Turkcell Kuruçeşme Arena'da konser verecek.

Otantik eserlerin yanı sıra pek çok yeni besteye de yer verdikleri “Çocuk (H)aklı” isimli son albümlerini dinleyicileriyle buluşturarak olan Kardeş Türküler, “Barış” kavramına çocukların gözünden dikkat çekecek.
İstinye Park, yarın “Get Out Of Your Lazy Bed” ve “Half a Minute” gibi şarkılarıyla tanınan Matt Bianco'yu ağırlayacak.

İstanbul Caz Festivali'nin açılışı niteliğindeki konserde, dinleyiciler sanatçının pop ve cazla birleştirerek oluşturduğu özgün tarzını dinleyebilecek.

Müzik otoritelerince elektronik müziğin son dönemdeki en başarılı isimleri arasında gösterilen Armin Van Buuren, 2 Temmuz'da Küçükçitlik Park'da performans sergileyecek.
İngiliz caz sanatçısı Jamie Cullum, 6 Temmuz'da Santralistanbul'da dinleyicileriyle buluşacak.

Pop, rock ve cazı harmanlayarak ürettiği özgün eserlerle tanınan Cullum, başarılı vokalini modern piyano ve caz kültürüyle sahneleyecek.

SAHNE SANATLARI

Tiyatroki'nin yeni oyunu “Ful Yaprakları”, 2 Temmuz'da Kumbaracı 50 Sahnesi'nde seyirciyle buluşacak.

Civan Canova'nın yazdığıan, Kemal Topal'ın yönettiği oyunda Ali Hocaoğlu, Didem Ulutunçel ve Nil Olcay rol alacak.

Enka Açıkhava Tiyatrosu, 6 Temmuz'da Ayşe Bayramoğlu'nun yazdığı, Tilbe Saran'ın yönettiği “Düğün” oyununa ev sahipliği yapacak.

Bir düğün hazırlığının yaşandığı köşkte bazı sırların ortaya çıkmasıyla meydana gelen hesaplaşmaların konu edildiği oyunda, Güler Oktan, Zerrin Sümer, Şebnem Sönmez, Tilbe Saran, Eda Çatalçam, Evren Ercan, Serpil Göral ve Maria Akgüllü görev alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!