Dolmuşta lahmacun kokusu cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Dolmuşta lahmacun kokusu cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2008 00:00

Görgü tanıklarının iddialarına göre, dün saat 00.30’da Taksim’den Aksaray dolmuşuna binen Demircan Üstünkokan, ayakta yolcu aldığı ve sert fren yaptığı için dolmuş şoförünü uyardı.

Bu arada Üstünkokan’ın yanında oturan ve ellerindeki lahmacunları yiyen Erdal Şahin (23) ve 2 arkadaşı, "Akşam akşam şoförün işine karışma" dedi. Bunun üzerine "Siz dolmuşta lahmacun yiyorsunuz. Ağzınız kokuyor. Sizinle muhatap olmam" diye tepki gösterince tartışma çıktı. Tartışmanın yumruklaşmaya dönmesi üzerine, Tarlabaşı Bulvarı’ndaki TRT binası önünde dolmuşu durduran şoför, Demircan Üstünkokan ve Erdal Şahin ile 2 arkadaşını araçtan indirdi.

Demircan Üstünkokan ile 3 kişi tekme tokat birbirlerine saldırdı. Bu sırada, belindeki bıçağı çeken Erdal Şahin’in, Demircan Üstünkokan’ı kasığından ve karnından yaralağı ileri sürüldü. Kanlar içerisinde yere yığılan Demircan Üstünkokan, bir taksiyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Atardamarı parçalandığı için çok kan kaybeden Demircan Üstünkokan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Erdal Şahin, kaçarak kayıplara karışırken iki arkadaşı gözaltına alındı. Erdal Şahin, dün 15.00 sıralarında, Eminönü Küçükpazar’daki bir evde, bıçağıyla yakalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!