Dolmuşta lahmacun cinayetinde 4 kişi tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Dolmuşta lahmacun cinayetinde 4 kişi tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2008 18:34

Beyoğlu'nda bir kişinin öldürüldüğü “dolmuşta yemek yeme” kavgasına ilişkin gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edilen Erdal Şahin, Özcan Demir, Orhan Çalışkan ve yabancı uyruklu Açalıf Adıbek, savcılıkta sorgulandı.

Savcılık, Şahin'i “adam öldürmek”, Demir ve Çalışkan'ı “adam öldürme suçuna iştirak”, Şahin'i sakladığı öne sürülen Adıbek'i de “suçluyu kayırmak” suçlarından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk etti.

Beyoğlu 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şüphelilerin bardan çıktıktan sonra dürüm alıp dolmuşa bindikleri, araçta bulunan Demircan Üstünkokan'ın aracın kalabalık olması nedeniyle şoförle tartıştığı, bu sırada “içerisi kokuyor” şeklinde ifadesi olduğu, şüphelilerin bu söze alındıkları ve tartışma çıktığı dile getirildi.
Şüphelilerin, Demircan Üstünkokan'ı dolmuşun içinde darp ettikleri, şoförün durup araçtan indirmesinin ardından süren kavgada da Erdal Şahin'in Üstünkokan'ı bıçakladığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Şüphelilerden Şahin hakkında önceden de “uyuşturucu madde kullanmak” ve “6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet” suçlarından açılan 2 ayrı dava olduğu ve bunların sürdüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!