Doktorun çapkınlığı eşini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Doktorun çapkınlığı eşini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kadın doğum uzmanı kocasını kıskanan 16 yıllık eş, 9'uncu kattan atlayarak yaşamına son verdi.

İran asıllı Dr. Şahruh Türkmen, intihar eden eşi tarafından başkalarıyla aşk yaşamakla suçlanıyordu.

İRAN asıllı eşi kadın doğum uzmanı Şahruh Türkmen'i, hastalarından kıskanan Bulgar göçmeni Zhana Ahangari Türkmen (37), oturduğu apartmandan atlayarak intihar etti. Bahçeşehir B-15 Çınar 03 Blok'ta oturan Zhana Ahangari Türkmen, geçen gün 9'uncu katın penceresinden atlayarak yaşamına son verdi. Bir gün önce de hap içen ve eşi tarafından son anda kurtarılan Zhana Ahangari Türkmen'in cenazesi Bulgaristan'a götürüldü. 16 yıllık evli çiftin 13 yaşında bir erkek çocukları bulunuyor.

8 yıldır sevgilisi varmış

Komşuları, talihsiz kadının son günlerde, ‘‘Eşimin hastalarıyla ilişkisi oluyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde hemşire olarak çalışan Melek isimli kadınla da 8 yıldır birlikte yaşıyor. Beni çok ihmal ediyor’’ dediğini söylediler. Zhana Ahangari Türkmen'in, ayrıca Bulgaristan'daki yakınlarını arayarak oraya dönmek istediğini, ailesinin ise ‘‘Gelme, maddi durumumuz çok kötü. Başının çaresine bak’’ dedikleri öne sürüldü.

Tedavi ettirmiş

Tıp eğitimini Türkiye'de yapan Dr. Şahruh Türkmen'in Fındıkzade'deki İstanbul Şehir Hastanesi'nde çalıştığı, Avcılar'da muayenehanesi olduğu bildirildi. Dr. Türkmen, aynı zamanda Avcılar Belediye Meclis üyesi. Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Şinasi Numan, 8 yıldır birlikte çalıştığı Dr. Türkmen'in, eşini tedavi ettirmek için büyük uğraş verdiğini belirterek, ‘‘Hastaları kadınlar olduğu için, eşi, Şahruh Bey'i kıskanıp bunalıma girmiş olabilir’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!