Doğuş'un ihaneti

Güncelleme Tarihi:

Doğuşun ihaneti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Askerlik görevini yapan Doğuş'un izinli olarak İstanbul'a geldiği zamanlarda plakçılarla gizli görüşmeler yapmasına, bağlı bulunduğu Ulus Plak'ın sahibi İskender ve Turan Ulus rest çekti. İskender Ulus, ‘‘Doğuş'un onun için yaptıklarımıza rağmen başka plakçılarla görüştüğünü duyuyorum. Ama kendisiyle beş kasetlik sözleşmemiz var. Bu insanın hakikaten psikolojik bir sorunu var. Onu topluma kazandırmak için çabaladım. Hala devam eden 3-4 mahkemesi var. Anası, babası, sorunlu olarak evlendiği karısı derken binbir sorununu sırtladım. Ama bu adam kaldıramadı’’ dedi.

10 CEP TELEFONU VAR

Doğuş'un düne kadar cebinde beş kuruşu yokken bu gün 10 tane cep telefonu aldığını belirten Ulus, ‘‘En kral evde oturmak istiyorum dedi, en güzel evi tuttum. Karısının evinin kiralarını ödedim. En iyi arabayı istiyorum dedi, Fiat Coupe aldım. Amerikan jeep aldım. Sonra Lincoln Jeep aldım. Bunun gözü doymuyor’’ açıklamasını yaptı. Askere giderken Lincoln jeep'ini 120 bin dolara satan Doğuş'un babasını Avrupa'ya götürme bahanesiyle yine para istediğini söyleyen İskender Ulus, kendisinden daha önce de babasının tedavisi için 128 milyar lira aldığını söyledi.

ALIN DA KURTULAYIM

Doğuş'un S Müzik ve Marş Müzik'le görüştüğünü bildiğini belirten Ulus, Doğuş'u almak isteyenlere seslenerek, ‘‘Eğer almak istiyorsanız, alın. Beni de kurtarın’’ mesajını yolladı. İskender Ulus, 1,5 milyon dolarlık tazminat yerine kendisine 500 bin dolar veren herkesin Doğuş'u alabileceğini vurguladı. Turan Ulus ise, ‘‘Ben plak, kaset yapımcısıyım, psikolog değil. Levent'teki binanın girişini Doğuş'a yasakladım. Buraya gelemiyor’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!