Doğumu Beşiktaş Parkı’nda yaptı

Güncelleme Tarihi:

Doğumu Beşiktaş Parkı’nda yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2005 00:00

Beşiktaş Vapur İskelesi’nin yanındaki parkta yoldan geçen bir turist kadının yardımıyla doğum yapan 25 yaşındaki A.P. vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen P. ve dünyaya getirdiği 1 kilo 700 gram ağırlığındaki kız bebeği Kadın Doğum Kliniği’nde müşahade altına alındı.

Dün saat 13.00’de meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadelerine göre şöyle gelişti: A.P sabah erken saatlerde yanında yüzünde yara izi bulunan sakallı bir erkekle parka gelerek oturdu. Yanındaki erkek bir süre sonra çevreyi rahatsız etmeye başladığı için polis tarafından uzaklaştırıldı. Üstüne sardığı battaniye ile oturan P. doğum sancıları çekmeye başlayınca oradan geçen turist bir kadının yardımıyla çevredekilerin gözü önünde doğum yaptı. Bebeğin göbek bağı ise doğum gerçekleştikten sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kesildi.

Ambulans’la Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan A.P’nin yetkililere haber verilecek kimsesinin olmadığını ve kaç aylık hamile olduğunun bilmediği söylediği belirtildi. P.’nin yanındaki poşette çocuk bezlerinin bulunması da dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!