Doğum yapan eşini görmek için hız yapınca takla attı

Güncelleme Tarihi:

Doğum yapan eşini görmek için hız yapınca takla attı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2006 13:44

Antalya'da doğum yapan eşinin yanına bir an önce gitmek isteyen 24 yaşındaki Kadir Kaçar, yönetimindeki otomobille aşırı hız yapınca, kaza geçirdi.

Haberin Devamı

Takla atan otomobilden sağ kurtulan Kaçar'ın annesi ters duran otomobilde sıkıştı. Yardım etmek isteyenler, otomobili içindeki yaralı kadınla birlikte düzeltmeye kalkıştı, gazetecilerin uyarısıyla bundan vazgeçildi. Yetişen ilkyardım ekipleri yaralı kadını kurtardı.

Kaza, bugün saat 09.45 sıralarında Antalya- Serik karayolunun 8'nci kilometresinde meydana geldi. Kadir Kaçar, yönetimindeki 07 YAT 93 plakalı otomobille eşinin bir erkek bebek dünyaya getirdiği Serik Devleğt Hastanesi'ne gitmek için annesi ve kızkardeşiyle birlikte yola çıktı.

Serik yönüne giden otomobil, yeni baba olan sürücü Kadir Kaçar'ın aşırı hız ve dikkatsizliği sonucu takla atarak yoldan çıktı. Ters duran otomobilin sürücüsü Kadir Kaçar ile 6 yaşındaki kızkardeşi Kübra Kaçar dışarı çıkarken, arka koltukta oturan ve yaralanan anne Zeynep Kaçar, bulunduğu yerde sıkıştı.

Haberin Devamı

Kısa sürede kazazedelerin yardımına koşan çevredekiler, ters duran otomobili, içindeki yaralı kadınla birlikte düzeltmeye kalkıştı. LPG'li otomobili doğrultan vatandaşlar, gazetecilerin ikazı üzerine çevirmekten vazgeçti ve olduğu gibi bıraktı.

Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye kurtarma ekipleri, Zeynep Kaçar'ı bulunduğu yerden çıkardı. Ambulansa bindirilen Zeynep Kaçar ve kızı Kübra Kaçar, Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Kaçar da hastanede doktor kontrolünden geçirilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!