Doğa için yaz şenliği

Güncelleme Tarihi:

Doğa için yaz şenliği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2014 09:54

TEMA-Almanya Vakfı tarafından Köln’de düzenlenen Yaz Şenliği’ne sivil toplum kuruluşu temsilcileri, politikacılar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin ve KRV Çevre Bakanı Johannes Remmel’in himayesi altında gerçekleşen programda folklor ve müzik başta olmak üzere çeşitli programlar düzenlendi. Şenlikte konuşma yapan TEMA-Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Önel, Yaz Şenliği programında yediden yetmişe geniş bir katılımcı kitlesini bir araya getirmenin kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, “Vakıf olarak hedefimiz Almanya’da yaşayan insanları doğayla daha fazla buluşturmak ve böylelikle günlük hayatımızda türlü nedenlerle uzaklaştığımız doğayı ve yeşili insanlara daha da sık bir şekilde hatırlatmak” diye konuştu. Sosyal içerikli organizasyonların Almanya’daki göçmenler arasında daha fazla düzenlenmesi gerektiğini belirten Başkan Önel ayrıca TEMA-Almanya Vakfı’nın son zamanlardaki çalışmalarını anlattı.

Haberin Devamı

PROGRAM DOLU DOLU GEÇTİ
Köln Başkonsolosluğu adına Konsolos Adnan Hayal ve KRV Çevre bakanlığı adına programa katılan KRV Eyaleti Yeşiller Partisi Milletvekili Arif Ünal ve KRV Eyaleti CDU Milletvekili Serap Güler de TEMA-Almanya Vakfı’nın çok önemli bir görevi üstlendiğinin ettiğinin altını çizdiler. Doğa sevgisi aşılamasının yanı sıra programda DİTİB ve TÜKSEM folklor ekibi misafirleri coşturdu. Kendine özgü yorumuyla büyük beğeni toplayan Faruk Görsev ve grubunun da sahne aldığı etkinliğe Grup Nefes ve farklı müzisyenler de katıldı. Oyun, yarışma ve farklı aktivitelerin yapıldığı programda çocuklar da doyasıya eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!