Diyet erkek oligarşisinin ürünü!

Güncelleme Tarihi:

Diyet erkek oligarşisinin ürünü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bilim paranoyakları komplo ansiklopedisi hazırladı

Bilim ve teknoloji geliştikçe, komplo teorilerine daha fazla malzeme oluyor. İnternette yayınlanan en popüler Komplo Teorileri Ansiklopedisi'nde çok sayıda bilimsel buluş, teknoloji, kimyasal madde ve ilaç yer alıyor. En zararsız görünen Aspirin'den tutun pek çok ilaç ve kimyasal madde üzerine, bunların gizli kullanım amaçlarıyla ilgili sayısız komplo teorileri üretiliyor. İşte insan zihninin ürettiği 'bilim' komplolarından minik bir seçme:

ASPİRİN AIDS’E İYİ GELİYOR

Aspirin ile ilgili çok sayıda komplo teorisi var. En ilginç olanı, Aspirin'in aslında AIDS'e iyi geldiği, ama çok ucuz bir tedavi yöntemi olduğu için tıp otoriteleri tarafından gizlendiği şeklinde.

FLUORİD’İ CIA TEŞVİK EDİYOR

Diş macunlarının temel içeriklerin-den olan 'fluorid' malzemesinin kullanımı CIA tarafından teşvik ediliyor ve kapitalistler, kitlenin başkaldırısını önlemek için bu malzemeyi kullanıyor. Çünkü fluorid, beynin belli bir bölgesini uyuşturarak, bireyin direnme gücünü kırıyor; hiç direnmeyen uysal-boyun eğen insanlar yaratıyor.

İNTERNET DE CIA’NIN İŞİ

İNTERNET Bir Amerikan buluşu ve tek amacı CIA'nin çıkarlarına hizmet etmek. İnternet teknolojisindeki gelişmeleri CIA finanse ediyor. Esas hedef ise her işin internette yapılabilmesini sağlayarak, tüm dünyayı gözetlemek; kimin ne yaptığını bilmek. Yani ‘Büyük birader’ sizi yakından izliyor. Haberiniz olsun...

ERKEKLERİN HAİN PLANI

Diyet, kadınların sosyal açıdan denetimlerini ellerinde bulundurmak isteyen erkekler oligarşisi tarafından uydurulan bir şey. Kadınların gücünü kırmak isteyen erkek düzeni, kadını kendi vücuduyla uğraşmaya, hep onunla kavga etmeye yönlendiriyor. Zayıflama ilaçları, kadınları yavaş yavaş öldürüyor. Amaç son yüzyılda nüfus olarak artan kadınların sayısını azaltmak.

MEYVE VE SEBZEYLE SAVAŞ:

Amaç, dünyanın hastalıklı nüfusunu ortadan kaldırmak. Bu işin başında Yahudiler ve İsrail var. İsrail, biyoteknoloji ve gen teknoloji kullanarak, tüm dünyaya sattığı meyve-sebze tohumlarını 'hastalık yayacak' şekilde kodluyor.

HAWKİNG GERZEK:

Aslında Stephan Hawking, dahi mahi değil. O kemilenin tam anlamıyla bir gerzek. Ama özürlüleri motive etmek için, varmış, yaşıyormuş, dahiymiş gibi gösteriliyor.

Ansiklopediye internetten ulaşmak isterseniz, şu adresi kullanabilirsiniz:

http://www.cruzio.com/~blackops/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!