Divalar Akmerkez’de!

Güncelleme Tarihi:

Divalar Akmerkez’de
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Whitney Houston, Tina Turner, Cher ve Brandy gibi pop müziğin dünyaca ünlü divalarının yer aldığı konser Türkiye'de ilk kez Akmerkez'deki Musicwall'da yayınlanıyor.

Akmerkez'in, müzikseverler için Food Court katında tüm videowall ve ses düzenini yenileyerek oluşturduğu ve ‘‘Akmerkez Musicwall'' adını verdiği özel gösteri alanında bugünden itibaren 23 Ocak'a kadar her gün 12.00 ve 18.30'da izlenebilecek ‘‘Divas Live'' konseri Amerika dışında ilk kez yayınlanıyor.

Whitney Houston, Tina Turner, Cher ve Brandy'nin yanı sıra Mary J. Blige, Faith Hill, Chaka Khan, Leann Rimes ve Elton John gibi pop, soul ve country müzik dallarının önemli isimlerinin katıldığı ‘‘Divas Live'' konseri New York Beacon Tiyatrosu'nda gerçekleşmişti. VH 1 kablolu televizyon kanalından tüm Amerika'ya canlı olarak yayınlanan ve yayınlandığı gün 9.5 milyon insanın izlediği konser istek üzerine üç kez daha yayınlandı ve tam 46.5 milyon kişi tarafından izlendi.

Tina Turner'ın efsanevi şarkısı ‘‘The Best'' ile başlayan konser, Whitney Houston'ın ‘‘I Will Always Love You'' şarkısıyla kapanıyor. Finalde ise Whitney Houston, Chaka Khan, Faith Hill, Brandy, Leann Rimes ve Mary J. Blige birlikte ‘‘I'm Every Woman'' şarkısını söylüyorlar.

BMG Müzik A.Ş. arşivinden sağlanan ‘‘Divas Live'' konserinin canlı kaydedilen CD ve kasetleri tüm dünyada satışa sunuldu. İlk kez 1998 yılında ‘‘Divas Live'' konserinde biraraya gelen Aretha Franklin, Celine Dion, Mariah Carey, Gloria Estefan ve Shania Twain'in konser kaydı olan ilk ‘‘Divas Live'98'' tüm dünyada üç milyon adet sattı ve ‘‘RIAA Altın Albüm'' ödülünü kazandı.

Akmerkez, Nispetiye Cad. Ulus-Etiler. Tel: (0212) 282 01 70 (10 hat)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!