Dinar Bandosu 9. Senfoni'yi seslendirecek

Güncelleme Tarihi:

Dinar Bandosu 9. Senfoniyi seslendirecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in ‘‘Dokuzuncu Senfoni'yi Dinar Bandosu da çalar, Berlin Flarmoni Orkestrası da’’ sözüyle ülke genelinde ün kazanan Dinar Bandosu, Cumhuriyet'in 75'inci yılı dolayısıyla düzenlenecek ‘‘karnaval’’da ünlü müzisyenlerle birlikte Beethoven'in Dokuzuncu Senfonisi'ni seslendirecek.

Kültür Bakanlığı'nın denetiminde 250 bin dolara gerçekleştirilecek programda Dinar Bandosu, caz müziğinin uluslararası temsilcileri Okay Temiz, Tuna Ötenel ve Yıldız İbnahimova gibi sanatçılarla konser verecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nde iki gün iki gece sürecek karnavalda Meksika, Çin, Fransız ve İtalyan mutfaklarının tanıtıldığı standların yanı sıra, yöresel damak zevkini yansıtan, usta aşçılar hünerlerini sergileyecekler. Kutlamalar sırasında tüm konuklara ‘‘AOÇ dondurmaları’’ armağan edilecek. Rock, caz, klasik ve pop müziğin ünlülerinin katılacağı karnavala, geceleri yapılacak ışıklandırma, lazer ve havai fişek gösterileri ile renk katılacak. Karnavalda ayrıca Cumhuriyet'in anlam ve önemini yansıtan güzel sanatların bütün alanlarından örneklerin sunulacağı sergiler açılacak, animatörler ve dans grupları gösteriler yapacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!