Dilruba’nın çırpınışlarını unutamıyorum

Güncelleme Tarihi:

Dilruba’nın çırpınışlarını unutamıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2011 23:00

Katil zanlısı 33 yaşındaki U.V.G., polisteki ifadesinde öldürdüğü 3 çocuktan en çok Dilruba Tekin’in çırpınışlarının kendisini etkilediğini söyledi.

Haberin Devamı

3 ÇOCUĞU İŞTE BURAYA GÖMMÜŞLER / WEB TV

İŞTE ÇOCUKLARIN CESEDİNİN BULUNDUĞU YER / Foto Galeri

Geçen 1.5 yılda kurbanlarıyla ilgili tüm haberleri dikkatle takip ettiğini belirten U.V.G., sorgusunda cinayeti nasıl işlediğini şöyle anlattı: “Bayram günü şeker toplamak için kapımı çalan çocukları ayrı ayrı odalara aldım. Ellerini bağlayıp, ağızlarını koli bandı ile bantladım. Daha sonra Türkan Ay’a tecavüz edip, bıçakla öldürdüm.

Gördüler, öldürdüm

Kanları temizledikten sonra, beni gördükleri için Ahmet Tuna ve son olarak Dilruba’yı, arkalarından sırayla tek tek sol elimle ağızlarını kapatıp, sağ elim ve kolumla boyunlarını sıkarak öldürdüm. Dilruba kollarımda çırpına çırpına öldü. Onun bu hali gözümün önünden hiç gitmedi. Bayramın 3’üncü günü Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir marketten iki bavul satın aldım. Türkan ile Ahmet’in cesetlerini ayrı ayrı 2 bavula, Dilruba’nın cesedini de evdeki bir valize koyup, kiraladığım otomobille Yozgat’ın Çayıralan İlçesi’nde, Yahyasaray Göleti’nin orada kazdığım 1 metrelik çukura üst üste koydum. Cesetleri gömdüğüm yerde daha önce piknik yapmıştım. Özellikle Dilruba’nın hali gözümün önüne geldiği için o evden ayrıldım.”

Haberin Devamı

KEMİK VE ELBİSE PARÇALARI ÜZERİNDEKİ OTOPSİ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI
         
Kayseri'nin Talas ilçesinde, yaklaşık 1,5 yıl  önce Ramazan Bayramı'nda şeker toplarken kaybolan çocukları ait olduğu belirtilen  kemikler üzerinde Keçiören Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin tamamlandı. Kemik  ve elbise parçalarının, DNA incelemesi sonucu kesin kimlik tespitinin ardından  ailelere teslim edileceği bildirildi.

Yozgat'ın Çayıralan ilçesindeki Yahyasaray Barajı yakınlarında gömülü  olarak bulunan kayıp çocuklara ait olduğu belirtilen kemik ve elbise parçaları,  dün sabah saatlerinde Keçiören'deki Ankara Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Kemik ve elbise parçaları üzerinde yapılan otopsi işlemlerinin  tamamlandığını bildiren yetkililer, Biyoloji İhtisas Dairesinde yapılacak DNA  incelemesi sonucu kesin kimlik tespitinin ardından, kemik ve elbise parçalarının  ailelere teslim edileceğini bildirdi.

Haberin Devamı

NPİSTANBUL: YARDIMA HAZIRIZ

NPİstanbul Nöropsikiyatri Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan, cinayeti işleyin kişiyi empati yoksunu olarak tanımlarken çocukları öldürülen ailelere kucak açtı. "Psikolojik destek konusunda her an yardıma hazırız" dedi.

Tarhan kendilerine ulaşmaları halinde tüm aileye ücretsiz psikolojik yardım edeceklerini açıklarken şunları söyledi:

"İnsanların kontrol edeceği ve edemeyeceği şeyler vardır hayatta. İnsanoğlunun hükmedemeyeceği şoklardır ölümler. İnançlı insanlar bu gibi durumları daha hafif atlatabiliyor. Ama psikiyatrik yardımlar da yapılmalı. O ailelere kişisel olarak, karşılıksız yardım edebiliriz vakıf olarak. Üzerimize düşen bir şey olursa yapmak isteriz ve hazırız."

Haberin Devamı

3 ÇOCUĞU İŞTE BURAYA GÖMMÜŞLER / WEB TV

İŞTE ÇOCUKLARIN CESEDİNİN BULUNDUĞU YER / Foto Galeri

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!