Dilinin cezasını çekecek

Güncelleme Tarihi:

Dilinin cezasını çekecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bakırköy - Regata Eğlence Merkezi'nde, arkadaşı Levent Oran'ın uğradığı saldırı sonucu olay yerine gelen polislere 'Pezevenk' dediği ileri sürülen, Sinem Uludağ hakkında sekiz ay hapis istemiyle dava açıldı.

Oran, 22 nisanda meydana gelen olayda, Kumkapı Cinayeti sanıklarından Zeynep Uludağ'ın kardeşi Sinem Uludağ'la sabah 04.00'e kadar eğlenmiş, bar çıkışı saldırıya uğramıştı. Arkadaşları tarafından Oran'a benzetilip espri konusu yapılan Oktay Ünsal, tokalaşmak istermiş gibi elini uzattığı oyuncuya kafasıyla vurmuş ve ardından kavga çıkmıştı. Olay yerine gelen polisler Oran ve Ünal'ın yanısıra görevli memurla tartışan Sinem Uludağ'ı da gözaltına almıştı.

Birbirleri hakkında şikayetçi olan Ünal ve Oran hakkında Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, 'müessir fiil ve mütecaviz sarhoşluk' suçlarından dava açtı. Bakırköy Merkez Polis Karakolu'nda görevli Cengiz Yıldırım ve Kemal Duru adlı polislere 'Pezevenk' dediği iddia edilen Sinem Uludağ'ın ise 'memura hakaret ve mütecaviz sarhoşluk' suçlarından yargılanması istendi. Uludağ, Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!