Dijital oyuncaklar da kaskolanıyor

Güncelleme Tarihi:

Dijital oyuncaklar da kaskolanıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2007 11:19

Türkiye'nin en hızlı büyüyen gruplarından Sanko Holding bünyesinde, dünyanın en önemli üreticileri tarafından üretilmiş elektronik ürünlerin dağıtımını üstlenen Akora Teknoloji AŞ, teknolojik ürünlerin kaybına neden olacak hasarları kasko güvencesi altına alan Teknokask isimli yeni bir hizmet paketinin distribütörlüğünü üstlendi.

Haberin Devamı

Cepkask AŞ'nin bir hizmeti olan Teknokask, Şeker Sigorta garantisi altında hizmet veriyor. Her marka ve model dijital fotoğraf makinelerini, LCD ve plazma televizyonları, notebookları, video kameraları, DVD, MP3 ve MP4 oynatıcıları ve LCD monitörleri, hırsızlıktan sıvı temasına, kırılmadan yüksek voltaja kadar pek çok hasara karşı teminat altına alıyor. Hizmet paketinde ayrıca danışmanlık ve lojistik gibi hizmetler de bulunuyor.

Teknokask ürünleri, tüm Akora bayilerinden satın alınabilecek. Teknokask, paketi sadece yeni ve faturalı teknoloji ürünleri için ve belli bedel aralığında kalan ürünler için satın alınabilecek. Ãœrün satışı gerçekleÅŸtikten sonra, verilecek olan poliçe sertifikası ve satış faturası esas alınacak ve bu noktadan sonra tüm sorumluluk Cepkask AÅž'ye geçecek. Müşterilerin hasar nedeniyle ürünün kaybından sonra 5 gün içinde Cepkask AÅž'ye baÅŸvurması, hırsızlık durumunda ise polis zabtıyla birlikte aynı iÅŸlemi gerçekleÅŸtirmesi, kasko iÅŸleminin devreye girmesi için yeterli olacak.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!