Didinmez: Bizi dinleyenler bir şey bulamaz

Güncelleme Tarihi:

Didinmez: Bizi dinleyenler bir şey bulamaz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2011 17:45

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez kendilerinin de dinlenebileceğini belirterek, "Bizi dinleyenler birşey bulamazlar. Çünkü merak ettikleri şeyi MHP Genel Başkanı’nda, ya da mensuplarında bulmaları mümkün değil" dedi.

Haberin Devamı

Bülent Didinmez, Karabük’te partisinin yeni il yönetiminin tanıtımına katıldı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Didinmez, telefon dinlemeleriyle ilgili olarak, "Bunları yadırgamamak lazım, uzun zamandan bu yana Türkiye’de insanların, özellikle de iktidar uygulamalarına karşı görüş, düşünce ifade eden insanların dinlendiği ifade ediliyor. Bu bir iddianın ötesinde belgelenmiş durumda. Çünkü açılan davalarda, söz konusu hazırlanan iddianamelerde telefon dinlemelerine yönelik bir takım soruların yer aldığı, dosya muhtevasının yer aldığı, bu dinlemelerin gerçek olduğunu herkes biliyor ve görüyor" diye konuştu.

YASADIŞI DİNLEYENER ER GEÇ CEZALANDIRILACAK

Kendilerinin de dinlenebileceğini ifade eden Didinmez, "Olabilir, MHP mensupları da dinlenebilir. Sayın genel başkanımız da dinlenebilir, CHP genel başkan yardımcısı da dinlenebilir. Kendisinin ve ailesinin dinlendiğini kendisi ifade ediyor. Bizi dinleyenler bir şey bulamazlar. Çünkü merak ettikleri şeyi MHP Genel Başkanı’nda, ya da mensuplarında bulmaları mümkün değil, ama bu bir hukuk ihlalidir. Bunu yapanlar er ya da geç Türkiye Cumhuriyeti’nin yasal mevzuatı içinde şiddetle cezalandırılacaktır. Buna uyan, bunu yapan ve bunları kullanan, talimat verenler 12 Haziran sonrasında yüce milletin teveccühüyle gayri hukuki, gayri ahlaki, şantaja dayalı bir takım niyetlerle bu tür teşebbüsleri yapanlar ve uygulayanlar bunun hesabını vereceklerdir" diye konuştu.

BASINA BASKI

Basın mensuplarına yapılan baskıların tüm şiddetiyle ortaya çıktığını ifade eden Didinmez, "AKP’nin, Sayın Başbakanın ve AKP üst düzey yönetiminin ileri demokrasi anlayışı anlaşılan o ki kendileriyle ilgili olup bitenleri kamuoyu ile paylaşma noktasında bir muhalefet anlayışıyla hareket eden kim var ise, neresi var ise susturulmaya yönelik bir niyetin varlığı ortaya çıkıyor. Bugün İçişleri ve Ulaştırma Bakanı tarafından hür demokratik basın noktasında dünyanın ilk sıralarında yer aldığı iddia edilen ülkemizde basın mensuplarına karşı yapılan baskılar tüm şiddetiyle acımasızca ortaya konuluyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!