DHL'nin 'invest in Turkey' kampanyası

Güncelleme Tarihi:

DHLnin invest in Turkey kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2006 14:07

Yabancı yatırımların Türkiye'ye gelmesini hızlandırmak amacıyla başlatılan “Invest in Turkey” projesi kapsamında yapılan çağrı, 55 günde 300 bin kişiye ulaştı.

DHL'nin Dış Ticaret Müsteşarlığı ile yaptığı işbirliği çerçevesinde başlatılan “Invest in Turkey” kampanyasının ilk aşaması tamamlandı.
Yıl süresince devam edecek olan ve üç aşamadan oluşan kampanyanın ilk aşamasında, çıkartmaların (sticker) üzerinde “Invest in Turkey” sloganı, Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından hazırlanan ve içinde yatırım fırsatlarının olduğu internet sitesinin adresi ve e-mail'i yer aldı.
Mesajlar, yaklaşık iki aydır DHL kolileri üzerinde 300 bin kişiye ulaştı. Çağrı merkezine gelen ve kampanyaya destek veren müşterilerle kampanyanın istenilen başarıya ulaştığının sinyallerinin alındığı bildirildi.
Kampanyanın ikinci aşamasında, Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından belirlenen ve Türkiye'nin sahip olduğu avantajların anlatıldığı çıkartmalar, yurtdışında DHL kolileri üzerinde yer alacak.
Son olarak üçüncü aşamada, Türkiye'de yer alan fırsatların anlatıldığı çıkartmalar yurtdışına gönderilen DHL kolileri vasıtasıyla tüm dünyayı dolaşmış olacak.
Her çıkartma üzerinde aynı zamanda ilgilenen yatırımcıların nereye başvuracaklarını bilebilmeleri için “www.investinturkey.gov.tr” internet sitesinin adresi ve ”investmentadvisoryservice@hazine.gov.tr” elektronik posta adresi yer alıyor.
DHL Türkiye, “Invest in Turkey” kampanyasıyla dünyanın özel coğrafi konumlarından birine sahip, çok çeşitli pazar fırsatları olan, dinamik ve global ekonomiye sahip ve güçlü sanayi temeli olan Türkiye'ye daha fazla sermaye çekmeyi hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!