Devrilen dolap çocuğu öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Devrilen dolap çocuğu öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2009 17:56

BURSA’nın Kestel İlçesi’nde bir süre önce açılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezi’nde, temizlik işçisi olarak çalışan Emine Çakmak’ın 4.5 yaşındaki oğlu Hüsmet Ali’nin üzerine dolap devrildi. Kafasını yere çarpıp ağır yaralanan talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in seçim bölgesi Kestel’de bir süre önce hizmete soktuğu Sosyal Güvenlik Kurulu İlçe Merkezi, ilginç bir kazaya neden oldu. İddiaya göre olay, kurumda temizlik görevlisi olarak çalışan Emine Çakmak’ın dün yanında getirdiği oğlu Hüsmet Ali’nin üzerine evrak dolabının düşmesi sonucu meydana geldi. Kafası yere çarpan Hüsmet Ali Çakmak ağır yaralandı. Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz çocuk doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybetti.

Eşiyle birlikte aynı kurumda sürücü olarak çalışan Fahrettin Çakmak, “Biz ekmeğimizi bu kurumdan kazanıyoruz. Konuşmak istemiyoruz” diyerek gazetecilerin görüşme talebini kabul etmedi.

Olayla ilgili soruşturmaya Kestel Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!