Devletin zirvesinden Beşiktaş mesajları

Güncelleme Tarihi:

Devletin zirvesinden Beşiktaş mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2016 21:57

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonu şampiyon tamamlamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan tebrik mesajları geldi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Twitter hesabından yayımlanan tebrik mesajında, "Spor Toto Süper Lig 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu Şampiyonu Beşiktaş’ı ve taraftarlarını kutluyorum. Tebrikler @Besiktas!" ifadesi yer aldı.

Başbakan Davutoğlu ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tüm sezon oynadığı güzel futbol ile göz dolduran ve yeni stadında şampiyonluğu kazanan #Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi.

ERDOĞAN'DAN ORMAN VE GÜNEŞ'E TELEFON
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş'i ayrıca telefonla da arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Kartalların Spor Toto Süper Ligi'nde şampiyon olmaları dolayısıyla BJK Başkanı Orman ve Teknik Direktör Güneş'i kutlayarak başarılarının devamını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başta yönetim, teknik kadro ve futbolcular olmak üzere Beşiktaş camiasını şampiyonluktan dolayı kutladığı kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siyah-Beyazlıların Vodafone Arena'da Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluklarını ilan etmelerinin hemen sonrasında, BJK Başkanı Fikret Orman'a bir tebrik telgrafı da çekmişti.

KILIÇDAROĞLU DA KUTLADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Süper Lig'de 2015-2016 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ı tebrik etti.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, Beşiktaş'ın şampiyonluğuna ilişkin paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Yıllardır stadından uzakta olmasına rağmen verdiği emekle şampiyonluğu sonuna kadar hak eden Beşiktaş'ı gönülden tebrik ediyorum" ifadesini kullandı. 

 

BAKMADAN GEÇME!