Dev buluşma

Güncelleme Tarihi:

Dev buluşma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2009 17:15

Müzik dünyasının iki önemli ismi Emel Sayın ve Ferhat Göçer, Minik Kalplerle Elele Derneği'nin (MİKA-DER) organize ettiği konserde aynı sahneyi paylaşacak. İkili, 17 Ağustos akşamı Kuruçeşme Arena'da sevenleriyle buluşacak.

Haberin Devamı


Körfez depreminin 10'uncu yılında Kocaeli şehrindeki çocuklara yardım eli uzatmak isteyen Mika-Der, çok özel bir konser organizasyonuna imza atıyor. Tüm geliri Kocaeli'deki çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarında bulunan çocukların yaşam-eğitim koşullarını iyileştirmekte kullanılacak olan konser, iki dev ismi de aynı sahnede buluşturacak.
Derneğin üyelerinden Ferhat Göçer ve daha önce dernek yetkilileriyle birlikte Mardin'deki Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Emel Sayın, 17 Ağustos akşamı şarkılarını minik kalpler için seslendirecek. Konserin biletleri Biletix'te satışa sunuldu.

Film afişi gibi poster
Emel Sayın ile Ferhat Göçer'i bir arada izleyici karşısına çıkaracak olan konser için çok özel bir afiş tasarlandı. Afiş, Sayın'ın tüm sinema filmi afişleri gözden geçirildikten sonra oluşturuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!