Derin bir techno terapisi

Güncelleme Tarihi:

Derin bir techno terapisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 1999 00:00

Haberin Devamı

Taksim Millenium'da bu gece 23.00'te başlayacak olan ‘‘rave’’ parti ‘‘Elektrozen’’, cumartesi günü öğle saatlerine dek sürecek. Cumartesi gecesi aynı saatte yeniden başlayacak partiyle 21. yüzyılın bitişi ve 2000'li yıllara adım atışımız dans ederek kutlanacak. ‘‘Elektrozen’’ partisi İngiltere, İsviçre, Almanya ve Türkiye'den katılan DJ'lerle gerçekleşecek.

Şehrimiz dans müziğinin babalarını ve dünyanın önde gelen DJ'lerini ağırlamaya ve sabahlara kadar süren techno partilerine artık iyiden iyiye alıştı. Derin bir techno terapisi uygulama şiarıyla yola çıkan ve iki gün sürecek olan ‘‘Elektrozen’’ şimdilik bu partilerin sonuncusu. 21. yüzyılın ‘‘cyber’’ sanat anlayışının ipuçlarını taşıyan bir bakış açısıyla hazırlanan ve çevre tasarımı buna uygun olarak düzenlenen ‘‘Elektrozen’’ projesinde, aralarında elektronik müziğin en başarılı ve yaratıcı temsilcilerinin olduğu DJ'ler var. İsterseniz isimlerini tek tek sayalım: Dave Clark, Reinforced/4 Hero (İngiltere), Terry Lee Brown Jr., The Timewriter (Almanya), DJ Harry Up, Bangoes (İsviçre) ve DJ Emre, DJ Turgay (Türkiye).

Levi's sponsorluğunda S.O.A.P tarafından organize edilen partide techno'nun yanısıra house, drum'n bass/jungle ve ambient'ın başarılı örnekleriyle dans etme olanağına sahip olacaksınız.

Organizasyonun biletleri Kod Müzik, Zihni ve Godet'de satışa sunulacak ama -eğer bu gazeteyi sabah okuyorsanız- ancak öğlene kadar bilet edinme şansınız var, çünkü biletler öğleden sonra satış noktalarından toplanacak. Eyvah kaçırdım diye üzülmeyin zira Millenium'un kapısında da parti başlayana dek bilet satılacak. Biletiniz yoksa kapıya biraz erken gitmekte fayda var, 8 milyondan satışa sunulacak biletler sınırlı sayıda. Herkese iyi eğlenceler!

Millenium: (0212) 256 44 37 - Kod Müzik: (0212) 293 20 65 - Godet: (0212) 244 38 97

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!