Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hazırlayan: İlkay Manış

Asfaltımızı istiyoruz

YükselİŞ Mahallesi 2128. Sokak'ta kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Tamamlandı; ama sokağımıza çakıl taşı bile dökülmedi. Hergün toz yutmaktan artık bıktık. Bırakın balkona çıkmayı kapı-pencere açamaz duruma geldik.

Aylardır bu sorunla boğuşuyoruz. Uzun süredir bu sorunumuza çözüm getirilmedi. Şehir içindeki bir semtte toz çilesi çekiyoruz. En kısa sürede gereken çalışmanın yapılmasını bekliyoruz.

Esengül Deniz

Yetkili diyor ki

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustan Gülfidan, ‘‘Bölgedeki kanalizasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlama yapılacaktır’’ diye konuştu.

Kavşağa sinyalizasyon

BARINAKLAR kavşağına sinyalizasyon sistemi kuruldu. Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışma ile kavşağa trafik lambaları monte edildi. Semt sakinleri, bu kaşvakta sık sık trafik kazası meydana geldiğini belirterek, ‘‘Kavşağa yakın civarda iki okul bulunuyor.

RaHAT BİR NEFES ALDIK

Öğrenciler, trafiğin yoğun olduğu saatlerde karşıdan karşıya geçmekte zorlanıyordu. Trafik ışıklarının bulunmaması nedeniyle bazı sürücüler aşırı sürat yapıyordu. Sinyalizasyon sisteminin kurulmasıyla rahat bir nefes aldık’’ diye konuştu.

TÜKETİRKEN...

Mobilya satın alma rehberi

- Piyasayı kontrol edin. Döşeme malzemesinin dayanıklı ve kolay temizlenebilir olmasına özen gösterin. Her bir parça eşyayı satın alırken evdeki diğer eşyaları dikkate alın. Sipariş ederek yaptırdığınız mobilyalarda önceden mutlaka sözleşme yapın. Mobilyayı hazır alıyorsanız garanti belgesini istemeyi unutmayın.

Mobilyaların yapımında kullanılan ağacın cinsi, birleştirme yerlerinin sağlam olması, cilasının düzgünlüğü mobilya hakkında karar vermede önemli faktörlerdir. Alacağınız ürüne ait kullanma kılavuzunu isteyin, satıcıdan mobilya ile ilgili tüm bilgileri alın. Eve veya büroya teslim masraflarının fiyata dahil olup olmadığını önceden öğrenin.

Alışveriş sırasında bir sorunla karşılaşırsanız;

Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri, Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü, tüketicinin korunmasına yönelik faaliyet gösteren dernek veya vakıflar ile Asliye Hukuk ve Ticaret Mahkemeleri'ne başvurabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!