Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2000 00:00

Hazırlayan İlkay MANIŞ
Haberin Devamı

Çocuk parkımız yapılıyor

KÖŞEMİZDE birçok kez yer alan haberler üzerine Güvenlik Mahallesi 282. Sokak'taki çocuk parkı inşaatı start aldı. Muratpaşa Belediyesi'nin kendi imkanlarını kullanarak yaptığı çalışmalarda altı kişilik inşaat ekibi görev alıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekip, yedi dönümlük arazideki çalışmalarını yaklaşık iki ay içinde tamamlamayı hedefliyor.

Yetkili diyor ki

Semt sakinleri daha önce bu arazide inşaat malzemesi istiflendiğini ve arazinin otopark olarak kullanıldığını belirttiler. Merkezi bir bölgeye kazandırılacak çocuk parkının faydalı olacağını söyleyen vatandaşlar, ‘‘Çocuklarımıza yeni bir oyun alanı kazandırılması sevindirici. Parkın kısa zamanda bitirilmesini bekliyoruz’’ dedi.

Otobüs yetersiz

ANTALYA kent merkezine oldukça uzak olan Varsak'ta oturuyoruz. Ulaşım için belediyenin tahsis ettiği otobüsleri kullanıyoruz. Otobüsler vatandaşların ihtiyacını karşılamıyor.

Otobüsler her yarım saatte bir geçiyor. Özellikle sabah bu ulaşım aracına binebilmek neredeyse imkansız. Belediyeye şikayetlerimizi ilettik, fakat çözüm getirilmedi. Ufuk Çevik

Yetkili diyor ki

Varsak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kula, ‘‘Ulaşımı rahatlatmak için 50 kişilik iki adet otobüs alımı için belediye meclisinde gereken görüşmeler yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!