Denktaş'ta akciğer enfeksiyonu başlangıcı tespit edildi

Güncelleme Tarihi:

Denktaşta akciğer enfeksiyonu başlangıcı tespit edildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2011 12:12

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Kaptanoğlu, KKTC'nin 1'inci Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sağlık durumu ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Haberin Devamı

Erkan Kaptanoğlu, "Denktaş'ın tedavisi sürüyor. Sol tarafında felç durumu vardı ancak dün sol yanında hareketlilik oldu, hatta kendi ailesi ile kısa da olsu konuştu. Durumu stabil ancak akciğer enfeksiyonu başlangıcı tespit edildi. Bu tip vakalarda beklenen bir rahatsızlıktır. Kalpteki ritim bozukluğu sürüyor bunun için de ilaç tedavisi uyguluyoruz" dedi.

GATA’DAN 6 DOKTOR DENKTAŞ İÇİN KKTC’YE GELDİ

Yakındoğu Üniversitesi Hastanesi'nde, yoğun bakım servisinde tedavi gören KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denkaş için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden (GATA) 6 doktor KKTC'ye geldi.

TC. Genel Kurmay Başkanlığı tarafından gönderilen 6 doktor Denktaş’ın tedavisine yardımcı olacak.

Bu arada Yakındoğu Üniversitesi hastanesinin kadrolu doktorlarından ve Dünya Kardiyologlar Birliği Başkanlığı yapmış olan Prof. Dr. Ali Oto da Denktaş için KKTC’ye geldi.

Haberin Devamı

GEREKLİ OLAN HER ŞEY YAPILMIŞTIR

KKTC'nin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş için Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden (GATA) KKTC’ye gelen 6 doktor Denktaş’ın tedavisini yürüten doktorlarla 2 saatlik bilgi alışverişinde bulundu.

 Heyet adına açıklamayı Prof. Tabip Albay Yaşar Kütükçü yaptı. Kütükçü “Denktaş için gerekli olan her şey yapılmıştır. Yeni bir tedavi şekline gerek yoktur” dedi.

 Denktaş'ın oğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş da Genel Kurmay Başkanlığına hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!