Demirtaş solcuların cici oğlanı

Güncelleme Tarihi:

Demirtaş solcuların cici oğlanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2014 01:43

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, muhalefetin Başbakan Tayyip Erdoğan’ın istifa etmemesinden ötürü eşitsizlik yaşandığı yönündeki eleştirilerine yanıt verdi:

Haberin Devamı

“Şahsiyetlerin kendilerinden kaynaklanan karizma, popülarite, yaptığı görevle ilgili bir olaydır. Bu işin tabiatında olan bir eşitsizlik” dedi. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş için “Solcuların cici oğlanı” diyen Çelik, dün düzenlediği basın toplantısında özetle şunları vurguladı: “Kılıçdaroğlu diyor ki ‘Ey plaj sosyetesi! Adam gibi oyunuzu kullanacaksınız’ diyor. Bu adam Başbakanı ‘diktatörlükle’ suçluyor. Şu anda senin elinde birşey yokken sen kürsüleri yumrukluyorsun Sayın Kılıçdaroğlu. Ben o insanların yerinde olsam kendimi aşağılanmış hissederim. CHP’nin genlerinde devlet zoruyla veya tehditle oy kullandırma var.

YENİ KEŞFETTİLER

Demirtaş, param yok diye hiç boşuna timsah gözyaşı dökme. Sırtını yasladığın o silahlı güçlerin nasıl halktan haraç topladığını gayet iyi biliyoruz. Senin belediyelerinin, vatandaşlardan hangi yollarla para topladığını hepimiz biliyoruz. Ulusalcı, solcu çevreler Selahattin Demirtaş’ı yeni keşfetti. Selahattin Demirtaş bunların cici oğlanı oldu.

Haberin Devamı

SİZE KİM KEFİL OLSUN

4 bakanla ilgili Soruşturma Komisyonu kuruldu. Bu fezlekeler vatandaştan kaçırılıyor deniyor ya. Ben size interneti açayım, hepsini göstereyim. Çıkmışlar sıfır virgül bilmem ne oyları var, ‘Ekmeleddin İhsanoğlu’na kefiliz’ diyorlar. Yahu size kim kefil olsun? Kelin ilacı olsa başına sürer.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!