Delilik kurtarmadı

Güncelleme Tarihi:

Delilik kurtarmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

İsrailli dünya güzeli Linor Abargil'e tecavüz eden Mısır asıllı turizmci, deli numarası yaptığı halde suçlu bulundu. Tecavüzcü, ‘‘Ben suçsuzum, sevişmeyi o istedi’’ dedi.

İsrail'deki davada suçlu bulunan Şlomo Uri Nur duruşmalar boyunca anormal davranışlar sergiledi. Durup dururken kahkahalar atan ya da bağıra çağıra ağlayan tecavüzcü, yargıçları sinirlendirdi. Başyargıç kararı açıklarken, ‘‘Sanık bir yalancıdır. Dr. Jekyll ve Mr. Hide gibi davranarak bizi yanlış yönlendirmeye çalıştı’’ dedi. 24 Kasım'da yapılacak karar duruşmasında 30 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması beklenen Uri Nur ise Abargil'in isteğiyle seks yaptıklarını iddia etti ve ‘‘Yüzde 100 İsrailli olmadığım için adil bir şekilde yargılanmadım’’ dedi.

Bıçak zoruyla

Mısır'dan göç edip İsrail vatandaşı olan ve Milano'da seyahat acentası bulunan Uri Nur, Dünya Güzeli Linor Abargil'e geçen yılın ekim ayında tecavüz etmişti. Modellik yapmak için Milano'ya giden Abargil, İsrail'e dönüş bileti almak üzere Uri Nur'un acentasına gitmiş; ‘‘İsrail'e uçak yok’’ diyen Uri Nur genç kızı otomobiliyle Roma'ya kadar götürmeyi teklif etmişti. Uri Nur, teklifi kabul eden genç kadını Milano dışındaki bir ormanlık alana götürerek bıçak zoruyla tecavüz



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!