Delikanlı Mükremin 5 trilyonluk patron

Güncelleme Tarihi:

Delikanlı Mükremin 5 trilyonluk patron
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ekranların ünlü ismi Erdoğan, İstanbul'da kazandığını Antalya'ya yatırıyor

AİLESİ Antalya'da oturan Yılmaz Erdoğan, tiyatro ve televizyondan kazandığı paralarla Antalya'da trilyonluk yatırımlar yaptı. Erdoğan Kaleiçi'nde bir çay bahçesi, eğlence merkezi yapmak amacıyla tarihi bir ev ve Lara'da bir otel satın aldı. Erdoğan'ın bu işlerini babası Nazım Erdoğan takip ediyor.

YIlmaz Erdoğan, iki yıl önce de Kaleiçi'nde 500 milyar değerinde bir çay bahçesi ve 300 milyar değerinde tarihi bir ev satın almıştı. Çay bahçesini ‘‘Melis Cafe’’ adıyla işletmeye başlayan Erdoğan, tarihi binayı da restore ettirmek amacıyla yıktı. Delikanlı Mükremin'in Antalya'daki yatırımları sürüyor.

Falezlere 300 metre uzaklıkta olan yine kendisine ait 11 katlı 4 yıldızlı otel inşaatı da bitmek üzere. Ünlü komedyen Erdoğan'ın yatırımlarını takip eden emekli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan babası Nazım Erdoğan, oteli bu yıl bitirecekmerini ve 4 trilyona malolacağını söyledi.

Neleri var ?

Antalya Kaleiçi'nde 500 milyarlık çay bahçesi, yine Kaleiçi'nde 300 milyarlık tarihi ev, Lara'da 11 katlı ve 4 yıldızlı otel inşaatı bulunuyor. Tarihi ev eğlence ve kültür merkezi olarak düşünülmüş. Lara'daki Otel de 4 yıldızlı ve 4 trilyona malolacak. Kaleiçi'ndeki ‘‘Melis Cafe’’ adını verdiği çay bahçesi halen çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!