Defne Joy'un eşi polisten bilgi istedi

Güncelleme Tarihi:

Defne Joyun eşi polisten bilgi istedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2011 00:00

CADDEBOSTAN’da Taraf Gazetesi Yazıişleri Müdürü Kerem Altan’ın evinde ölen sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’in eşi İlker Yasin Solmaz Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi. Bir akrabası ile birlikte Asayiş Şube Müdürü ile görüşen İlker Yasin Solmaz’ın eşinin ölümüyle ilgili soruşturma hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

DEFNE JOY FOSTER SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI 

DEFNE GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI  - WEB TV 

EŞİ BÖYLE VEDA ETTİ / WEB TV

Eşinin ölümününün ardından cenaze törenine katılan ve bir daha ortaya çıkmayan İlker Yasin Solmaz, dün eşinin mezarının başında dua ederken görüntülenmişti. Bugün bir akrabası ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen İlker Yasin Solmaz, Asayiş Şube Müdürü Yener Ülgütol’la görüştü. Yaklaşık yarım saatlik görüşme sırasında İlker Yasin Solmaz’ın eşinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturmanın seyri konusunda bilgi istediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nün yetkililerinin İlker Yasin Solmaz’a soruşturmanın savcılık tarafından yürütüldüğünü anlattığı öğrenildi. İlker Yasin Solmaz’ın bu cevabın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nden ayrıldı. Ayrılışında basın mensuplarının sorularını cevaplandırmayan İlker Yasin Solmaz, "Bugüne kadar hiçbir basın kuruluşuna konuşmadık" dedi.

Haberin Devamı

Eşi, Defne'nin mezarında

Defne Joy Foster'ın Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabrini dün akşam saatlerinde eşi İlker Yasin Solmaz ziyaret etti.

Habertürk gazetesinden Özge Eğrikar ve Burçin Polatoğlu'nun haberine göre Kadıköy Caddebostan’da, Taraf Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kerem Altan’ın evinde ölen sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster’in Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabrini dün akşam saatlerinde eşi İlker Yasin Solmaz ziyaret etti. Defne’nin ölümünden bu yana hiçbir şekilde basın önüne çıkmayan Solmaz, beraberinde biri kadın, iki yakını ile Defne’nin mezarına geldi ve dua okudu. Solmaz, uzun süre mezar başından ayrılmadı. Acılı aileyle birlikte gelen hafız da dualar okudu. Solmaz, eşinin ölümüyle ilgili sorular üzerine “Konuşmayacağım” dedi.

Dün Defne’nin ziyaretçileri arasında dayısı ve teyzesi de vardı. Bir hayranı da Defne’nin mezarına “Sevgili Defnecik. Bugün bizden ayrılalı 7 gün oldu. Ama senin öldüğüne inanmıyoruz. Sen hiç ölmeyeceksin” yazılı kâğıt bıraktı.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!