Define peşinde ölüme gittiler

Güncelleme Tarihi:

Define peşinde ölüme gittiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2010 00:00

İzmir’de define aramak için boş bir arazide kazı yapan iki arkadaşın son denemeleri ölümle bitti. Kazdıkları tünele giren iki arkadaş, metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde işadamı, 1 çocuk babası Özkan Şahin (44), bir süre önce arkadaşı 2 çocuk babası İlyas Arabacı (46) ile, Işıkkent Semti Işık Caddesi’ndeki sahibi olduğu pamuk ve çırçır fabrikasının arkasındaki boş arazide define aramaya başladı. Önceki akşam saatlerinde yeniden bir araya gelen iki arkadaş açtıkları tünele indi. Ancak kısa süre sonra metan gazından etkilendi. Arabacı kazı alanında bayılırken, Şahin dışarı çıkmayı başardı.

Kardeşini aradı ama...

Saat 23.30 sıralarında, cep telefonuyla kardeşi Erkan Şahin’i arayan Özkan Şahin, “Fabrikanın arkasındaki boş arazideyim. Bayılmak üzereyim. Hemen gel” dedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan Erkan Şahin, kazı alanının girişinde ağabeyi Özkan Şahin’in cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, Arabacı’nın dışarı çıkarılması için yardım istedi. Ekiplerin çalışması sonucu Arabacı’nın cansız bedeni de dışarı çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!