Dedeyi ağlatan Melek Yüzlüm

Güncelleme Tarihi:

Dedeyi ağlatan Melek Yüzlüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2007 00:00

<1>Foto <1>galeri Mustafa Sandal'ın "Melek Yüzlüm" adlı şarkıyı 32 yaşında ölen anneannesi için yazdığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Mustafa Sandal'ın konserinden fotoğraflar için tıklayın

Dedeyi ağlatan Melek Yüzlüm

Bu sürpriz, sanatçının dedesi Hüseyin İleri'yi gözyaşlarına boğdu.Mustafa Sandal'ın, "Melek Yüzlüm" adlı şarkıyı kime yazdığı sonunda ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının, bu eseri 32 yaşında kanserden ölen anneannesi için yazdığı Star TV'de yayınlanan "Orada Neler Oluyor" programında açıklandı. Bu gerçeği bilmediğini belirten Sandal'ın dedesi Hüseyin İleri ise konuk olduğu bu programda gözyaşlarını tutamadı.
Dede-torun, önceki akşam Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'ndeki Mustafa Sandal konserinde yan yanaydı. Eski bir müzisyen olan İleri, Sandal'a darbuka şovuyla eşlik etti. İkili TÜREV (Türkiye Engelliler Vakfına) yararına düzenlenen bu konser sırasında, sahnede de duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Dedeyi ağlatan Melek Yüzlüm
Dedeyi ağlatan Melek Yüzlüm
Dedeyi ağlatan Melek Yüzlüm
Konseri izleyenler arasında Mustafa Sandal'ın sevgilisi Emina da vardı.Mustafa Sandal, konser sırasında tekerlekli sandalye ile sahneye çıkan Zehra Özbey adlı hayranıyla, "Devamı Var" şarkısı eşliğinde dans etti.Mustafa Sandal'ın, Azra Akın'a yazdığı sanılan Melek Yüzlüm'ü aslında anneannesi için kaleme aldığı ortaya çıktı. Bu gelişme, sanatçının dedesi Hüseyin İleri'yi duygulandırdı.

 

 

 

 

.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!